Cytat:
Napisał Karel13
Ja chcę centaura! xD Ale to nie ma się rozprzestrzeniać jak wampiry... Jeden na całe miasto, gdzieś w lesie.
|
Centaura, o ile się nie mylę, można pobrać z pewnej angielskiej/amerykańskiej stronki
Ejak , psów i kotów będzie na pewno więcej.SROKATY to nie rasa konia, tylko jego UMASZCZENIE dostępne podobno w CAP, w języku koniarzy "srokaty" to łaciaty, jest więc karosrokaty (czarno-biały , bo kary to czarny) , kasztanowo-srokaty (rudo-biały), gniado-srokaty...
Zachodnie siodło to zapewno siodło westernowe używane do jazdy w stylu western, jak sama nazwa wskazuje, które znamy z westernów telewizyjnych i kinowych.
Siodło angielskie to zwykłe, klasyczne siodło.
PAS - jak widać na zwiastunie, JEST ZAPINANY na klamrę na brzuchu konia.Widać, że z EA nie współpracowali żadni ludzie , którzy wiedzą, jak wygląda koński ekwipunek

Przecież owy PAS, w języku koniarzy nazywany popręgiem, dopinający siodło, zapinany jest w siodle, nie na brzuchu, by się nie odpiął ! Wiem, ten dodatek nie jest stworzon y dla tak wnikliwych miłośników koni jak ja, ale taka gafa...
Ale ogólnie dużo pozytywów.Oczywiście to na pewno nie koniec tej listy.Wiadomo, że duzo trzeba tu jeszcze dodać...
Ale,
Ejak, bardzo Ci dziękuję, za takie (powiedzmy, niektóre ciut dziwne

) nowości !!!