View Single Post
stare 25.07.2011, 20:07   #1639
Séverine

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał Ejak Zobacz post
olanowiak: Nie to nie jest cała lista, ale rasy i inne szczegóły, które w obecnej chwili wiadomo. A co do magicznego stworzenie, to z wampirami jest tak głupio, że żeby wypić krew innego Sima, to trzeba się z nim zaprzyjaźnić, jakby wampir mówił: "Przepraszam pana/panią czy mógłbym wgryźć się w pana/panią szyję i napić się krwi, bo nie chcę być nieuprzejmy".

Przepraszam, ale to nie jest moja lista, żeby nie było, że się przy niej podpisuje. Zapomniałem dodać źródło
No właśnie wiem, że tak dokładnie jest z tymi wampirami. Przychodzi taki jeden i zamiast swoje ofiary zaprowadzać za budynek i gryźć to chodzi z tą ręką przy ustach chyba tylko po to żeby mu nie było widać zębów (nie widać, że jest cały blady i ma pelerynę, nie). Jeszcze jakby mógł to by chodził z apteczką w ręku i dezynfekował miejsce ugryzienia. Ale wracając do tematu. Ja chcę kucyki! Takie małe, fajne kucyki i żeby sobie chodziły obok koni i woziły dzieci. No i jestem bardzo ciekawa czy za awans w pracy u zwierzaka będą do odblokowywania nowe kolory i wzory sierści oraz obroże. Uwielbiam w dwójce robić takiego oryginalnego kotka i pieska z super wypasionymi obrożami i chodzić z nimi do parku
Séverine jest offline   Odpowiedź z Cytatem