Ważnie bo dziwne
Mam nadzieję, że nie powtarzam tematu, jeśli tak to bardzo przepraszam. Mam bowiem problem który nawet trudno nazwać. Otóż w jednej z rodzinek mam simkę która pada na nos. Rzeczą oczywistą jest więc fakt, że każe jaj spać. Dzieci śpią, mąż w pracy toteż włączam szybkie tempo. A tu nim mrugnę okiem simka stoi obok łóżka cały czas zmęczona. Ale spać nie może bo za chwile się budzi. Jedynym rozwiązaniem są drzemki, ale to jej niewiele daje. Nic nie gra. Próbowałam zmienić łóżko, bo myślałam że niewygodne. Nic. Drugim problemem jest też fakt, iż ta sama, cierpiąca na bezsenność simka nie może nawiązać rozmowy, zażartować, przytulić pogłaskać, a nawet zerwać ze swoim mężem. Zero. Kiedy naciskam nią na pokazuje mi się tylko nic innego. On na nią ma to samo. Na marginesie dodam że mają niemowlęta, które bez problemu karmią, przewijają, zabawiają( na szczęście). Mam oryginalną grę z dodatek wymarzone podróże. Ostatnio ściągnęłam trochę z giełdy wymiany i jeszcze jednej strony, polecanej w internecie przez innych graczy(darmowej).
|