Cytat:
Napisał nmin
Taa, bo szczotkę i zgrzebło rozróżniają tylko nastoletni gracze, a w EA pracują pewnie sami idioci, którzy nie wiedzą, jak zajmować się koniem i w ogóle znają go tylko ze zdjęć  Jeśli zrobią tylko jeden przyrząd, to na pewno dla oszczędności czasu, który w grze biegnie bardzo szybko, i mam ogromną nadzieję, że tak właśnie będzie. Nie mam ochoty poświęcać na pielęgnację połowy simowego dnia, wolę skupić się na interakcjach ze zwierzęciem.
|
W 100% się zgadzam. Nie zamierzam spędzać całego dnia na to, żeby Sim mógł wyczyścić kopyta koniu. Poza tym góra po miesiącu na pewno by się wam wszystkim znudziło tracenie całego dnia na pielęgnowanie konia... W realnym świecie to bym mogła przez cały dzień bo uwielbiam konie i to żywe stworzenie ale w grze? Nie sądzę, że wytrzymałabym gapiąc się na okrągło na czyszczenie kopyt i inne

Poza tym Mari nie zapominajmy, że w dodatku dochodzi dużo różnych zwierząt więc bezsensem (przynajmniej dla mnie) było by rzucenie pracy nad np. psami i kotami żeby zrobić nie wiadomo ile rodzajów szczotek dla koni