Coraz lepiej
Uwaga, bo się rozpiszę.
*Bryła - znowu klocowata, nie podobają mi się ściany gryzą się z dachem. Okna nie pasują, mogłaś dać np. w salonie takie duże a w innych pomieszczeniach małe. Mimo wszystko lepsza od poprzedniej.
*Ogród, a raczej jego brak. Taras ma trochę nieładną podłogę, ale jest nieźle rozplanowany. Zrób jakiś ogród, on naprawdę by dodał budynkowi trochę koloru i kształtu. Jednak troche lepiej, że dałaś to ogrodzenie przynajmniej nie jest pusto.
*Pomieszczenia:
-przedsionek - mam wrażenie, że jest identyczny, jak w poprzednim domu, ale podoba mi się
-pokój gościnny - za dużo wzoru, gryzie się. Poza tym wzór kołyski kompletnie nie pasuje do stylu. Ten pokój mi się nie podoba.
-kuchnio-jadalnio-salon - nie podoba mi się że prawie nie ma tu salonu. Kuchnia jest ładna, jednak wszystko ZA CIEMNE. Mówiłam już to przy poprzednim domku: dodaj trochę koloru. Nie musi być kolorowy albo biały, możesz zostawić styl, ale wszystko jest takie monotonne i nudne.
-pokój Magdy - chyba najładniejsze pomieszczenie w całym domu, podoba mi się bardzo. Tu już z kolorami trochę lepiej, dobrze że są kwiaty, przez to pokój wydaje się weselszy.
-pokój dziecka - hmm no cóż... dziwnie to wygląda, jak na ścianach i na dywanie jest taki sam wzór. Wydaje mi się, że dla dziecka jest za ciemny i za smutny. Wydaje się pusty i źle zagospodarowany.
-łazienka - powiem Ci, że nawet, nawet. Ładnie rozplanowana, przytulna. Dobrze, że są żaluzje.
*Ogółem - ten projekt jest zdecydowanie lepszy od poprzedniego, jednak nie podoba mi się kompletnie jego kolorystyka. Wiem że to było zamierzone, ale znowu wyszło ponuro i monotonnie. W następnym domku postaraj się pokombinować z dekoracjami, bo widzę, że tu też jest ich bardzo mało. Ten dom bardzo przypomina mi poprzedni, wydaję mi się, że został zrobiony według tego samego schematu.
Daję
5/10, bo jest już lepiej i życzę powodzenia w robieniu kolejnych domków, mam nadzieję że będą coraz lepsze

.