Przeglądam już ten temat od bardzo dawna, więc postanowiłam, że i ja coś wrzucę. Może nie jest to tak ciekawe jak wasze opowiadania, ale mogę spróbować
Od lewej Matthew Hamming i jego żona Emily, dziewczyna w rudych włosach to ich córka Robin Stinsfire, facet obok niej to jej mąż Swarley Stinsfire. Dziewczyna w czarnych włosach to córka Swarleya i Robin - Enya, a czarnowłosy chłopak to jej narzeczony. Dzieci to bliźniaki - rodzeństwo Enyi i potomstwo Swarleya i Robin. Mam nadzieję, że wszystko jasne
Gram już trochę czasu tą rodziną, a wiec opiszę w skrócie jej historię.
Matthew Hamming poznał piękną wampirkę Florencję Dark, która niestety tragicznie zmarła z głodu. Jednak nie pozostawiła Matthew samego; urodziła mu syna Scottiego, który jak się okazało jest wampirem. Matthewowi (tak to się pisze?) brakowało jednak drugiej połówki, więc wkrótce potem hajtnął się z Emily. Scottie dorósł i ożenił się z piękną wampirką Alice, z którą ma syna Pablo. Pablo jest obecnie nastolatkiem. Emily urodziła dziewczynkę, którą nazwali Robin. Robin, będąc dorosłą poznała mięśniaka Paula, który okazał się dupkiem i ją zdradził. Zaczęła coraz częściej chodzić do walusia, gdzie poznała Swarleya. Zakochali się w sobie i urodziła im się córka Enya. Enya poznała Sebastiana Stikera na studniówce. Tymczasem Robin i Swarley zapragnęli mieć kolejne dziecko. Urodziły im się bliźniaki, które gra nazwała Roberto i Stephanie. Enya została dziewczyną Sebastiana, który później wprowadził się do nich. To tak w skrócie
Sebastian i Enya bardzo się kochają. Nie szczędzą sobie słodkich słówek i podarunków.
Sebastian jednak postanowił pójść o krok dalej. Zaprzyjaźnił się z ojcem Enyi, a następnie poprosił go o rękę córki. Swarley był bardzo zaskoczony, ale ostatecznie zgodził się, bo wiedział, że Sebastian to dobry chłopak.
Sebastian był wniebowzięty. Postanowił zabrać Enyę na romantyczną kolację, ale jak się okazało w Bridgeport nie ma eleganckiej restauracji, więc zabrał ją do baru. Po posiłku zaprosił ją za budynek gdzie wyznał jej swoją miłość i podarował kwiaty.
Dziewczyna była mile zaskoczona. Dosłownie chwile później Sebastian klęknął przed nią, wyciągnął pierścionek i spytał "Wyjdziesz za mnie?". Enya nie spodziewała się tego, ale doskonale wiedziała, czego chce. Krzyknęła tylko "TAK!" i rzuciła się w ramiona ukochanego.
Resztę nocy spędzili w milczeniu, patrząc w gwiazdy...
Jakiś czas potem Enya urządziła wieczór panieński u walusia, na który przyszedł przystojny tancerz z seksowną łysiną
Babcia jak się wygina
koniec imprezy dziękuję, dobranoc ... zgon
Później odbyło się huczne wesele, na które młodzi zaprosili tylko najbliższą rodzinę.
CDN
To narazie tyle, jeśli chodzi o moją rodzinę. Może jeszcze dodam więcej zdjęć, ale nie wiem czy was to zaciekawi, bo ja trochę przynudzam
dziękuję za uwagę.