View Single Post
stare 30.07.2011, 09:41   #1793
Séverine

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
W moim wypadku, to nie tylko, że "nowe", ale ja od dziecka byłam zakochana w konikach...
No ale w grze są pierwszy raz, nie ?
Ej, naprawdę będą wiewiórki? Fajnie, że będzie więcej gryzoni, w dwójce to był ,,chomik" który tak naprawdę był ,,świnką morską" która czasem wyglądała jak ,,chomik" No i liczę na większe klatki dla gryzoni i że będzie można trzymać sobie parkę. To samo tyczy się papug, ona zawsze taka smutna była a tak to np. nierozłączki by były. Te klatki dla chomiko-świnek to była jakaś jedna wielka parodia. Niektórzy piszą, że postawią płotek i jeleń nie wyjdzie. Po co wam on? Zapewne nie będzie żadnej interakcji z nim i będzie pewnie się chował np. w lesie a później w nocy wychodził żeby jedzenia poszukać. Prędzej szopy bo one w śmietnikach grzebią (tak było na zwiastunie).

Cytat:
Napisał suomii Zobacz post
ale ja napisałam "MIESZANIEC", a nie pitbull mój sąsiad ma mieszańca , który jest prawie identyczny, jak ten z filmiku, tylko trochę ciemniejszy.
Ale nawet jak jest mieszaniec z jakiejś rasy to go trochę przypomina, nie? A ja w tym psie nic podobnego do pitbulla nie widzę

Ostatnio edytowane przez Séverine : 30.07.2011 - 09:43
Séverine jest offline   Odpowiedź z Cytatem