Cytat:
Ja, dzięki temu Fotostory i komentarzom niektórych użytkowników, dowiedziałam się nowej rzeczy o sobie - że jestem nienormalna, bo mnie się FS podoba
|
Ja co prawda zawsze podejrzewałam, że normalna nie jestem, ale dobrze się w tym utwierdzić. ;]
Cóż, prawda jest taka, ze FS porusza tematy dla niektórych trudne. Moze ktos z użytkowników faktycznie padł ofiara molestowania, sam jest pedofilem i na forum poluje na ofiary, jest gejem, lesbijką lub czuje się mniejszoscia narodową w naszym kraju (nie kpię) i w taki czy inny sposób opowiadanie go dotknęło. Pozwole sobie jednak zauważyć, że nie ma się KOMPLETNIE na co i o co się oburzać. To FS to zwykła zabawa stereotypami, z których na co dzień śmiejemy sie WSZYSCY. I zabawa słowem.
Ja, jako osoba tolerancyjna i bez kompleksów, powiem krótko: podoba mi się. ^^ FS jest zwyczajnie przekomiczne. Większość tekstów zwala z nóg.
Gejowniczku kontynuuj.
Cytat:
Czuję, że to forum dzieli się na dwie grupy : tych, którym Twoje FS się podoba i tych, którym się nie podoba
|
Powiedziałabym nawet, że tych, którzy juz uprzedzili się do autora i tych, którzy po prostu chca poczytać cos śmiesznego (pozytywnie). Ewentualnie możliwa est opcja trzecia: nabijacze postów, którzy wchodza tylko po to, żeby pochwalic coś, czego nawet nie umieją ocenić. Ale liczę, że na tym forum to zdecydowana mniejszość.