View Single Post
stare 01.08.2011, 08:36   #167
nmin

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Ciąża - Pogawędki

Jeszcze wczoraj przeglądałam ten temat i dziwiłam się, że Simce mogą odejść wody. Miałam już wtedy Simkę w ciąży, wcześniej wybrałam sobie Nraasem, że będą bliźnięta, parka. I co się okazało? Simka siedziała w domu przy komputerze, a ja w tym czasie patrzyłam na faceta znajdującego się w innej części miasta, więc początku porodu nie widziałam, ale gdy po pojawieniu się komunikatu spojrzałam na nią, to stała już obok krzesła, a pod nią była kałuża. Mam nawet zdjęcie, ale gram na innym komputerze, niż korzystam z Internetu, i nie chce mi się go przenosić
Może wody pojawiają się wtedy, gdy przy ciąży majstruje się Nraasem? Zwykle tego nie robię, wolę losową płeć, ale teraz odtwarzam ulubioną rodzinę z dwójki i musiałam mieć właśnie takie dzieci.

EDIT: Ooo, teraz mnie olśniło - to była pierwsza moja gra z modem wydłużającym ciążę. Chciałam, żeby Simka trochę pochodziła z brzuchem, więc wrzuciłam do gry pięciodniową ciążę. Przyznaję, że opis z MTS przeczytałam pobieżnie, jeśli było coś o wodach, to mi umknęło. Może tu jest rozwiązanie zagadki

EDIT 2: Sprawdziłam, to właśnie ten mod dał wody płodowe.

Ostatnio edytowane przez nmin : 01.08.2011 - 08:45
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem