View Single Post
stare 01.08.2011, 09:26   #3
Séverine

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał TheSims3Fan Zobacz post
No przecież wiem JAk nie będzie to nic szkoda ale fajnie by było gdyby bylo Tyle, że nie podoba mi sie to, że sterujemy zwierzętami, mogli zamiast tego to zrobic kilka płazów które sie nie łowi (to jest możliwe bo kiedyś złowiłem xD ale rzadko to się zdarza) tylko tak jak będziemy z gadami łapac By były ropuchy, żaby, rzekotki, axolotly itd.....

Fajnie by było gdyby zrobili akcesoria albo dodatek odnośnie wędkowania Ale miałbym uciechce, pewnie mniejszą niż ze zwierzaków ale też bym miał A w tych akcesoriach/dodatku o wędkowaniu dodali by do kupowania nowe: wędki, spławkiki, haczyki, żyłki tytanowe i nie, kołowrotki, gumki, plastiki, i mógłbym wymieniac w nieskończonośc...... I jeszcze by mogli dużo nowych ryb dodac takie co sie łowi trudno (na zywo nawet można do kilku godzin lub pół dnia to ciekawe ile by to zajeło u simów xD) (<rozmarzył się>) xD
No ale przecież Simowie czasem łowią i pół dnia jakąś rybę więc po co to dodawać Poza tym robienie takich szczegółów jak plastiki (mój dziadek jest wędkarzem i jak mamę kocham nigdy nie słyszałam o żadnych plastikach) było by chyba nie zbyt potrzebne do szczęścia. No i wątpię, że zrobili by oddzielny dodatek żeby były przynęty Ja chcę screen który pokaże jak będzie wyglądać jednorożec