View Single Post
stare 01.08.2011, 15:40   #639
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Dalsze losy mojej rodziny Newton
Kto nie pamięta : klik i
klik

Skończyłam na tym że urodziła się Shine (moje oczko w głowie )
Podrosła i jak to dziecko uczyła się chodzić, mówić i korzystać z nocniczka

Mamusia wyprowadzała ją na spacerki Shine to uwielbiała

Nagle Nadia zaczęła się źle czuć. Nudności? Przybranie na wadze? Czyżby to oczekiwane drugie dziecko ??? Chciała poczekać z nowinami aż będzie pewna nie chciała robić złudnych nadziei Kai'owi

Kai był wzorowym tatą ale nie miał pamięci do dat

Shine miała urodziny Stała się ślicznym dzieckiem (nie majstruję przy ich "urodzie" , tylko w ubiorze i fryzurze ) Oczywiście Kai udawał że pamiętał o wszystkim urodzinki były skromne w rodzinnym gronie

Nadia już wiedziała że to ciąża !! Teraz tylko trzeba powiadomić Kai'a o maleństwie

Kai był szczęśliwy ! Zawsze pragnął mieć dzieci ! Teraz jego marzenie się spełnia

Pierwszy dzień Shine w szkole Dziecinka nie była nastawiona pozytywnie ale w końcu pojechała do szkoły

Po powrocie ze szkoły Shine dowiedziała się że będzie miała rodzeństwo (płeć była niespodzianką )

Shine rosła i ciągle się czegoś uczyła. Była rządna wiedzy Marzyła o tym by zostać lekarką i wynaleźć lekarstwo na raka, aids i inne choroby, których wciąż medycyna nie może leczyć

Pewnej nocy Nadia zerwała się z łóżka !!! Wody odeszły, regularne skurcze ! O tak rodzi !!!! Kai z tyłu zaspany , po chwili do niego doszło że dziecko chce przyjść na świat

Urodził się synek - Dylan (nie ingerowałam w płeć) Rodzice byli szczęśliwi mając dziewczynkę i chłopczyka - ich upragnione dzieci

Pierwsze karmienie Dylana

Okres, w którym Dylan był małym berbeciem tak szybko minął!!!

Shine była dumna z młodszego braciszka i się z nim bawiła obiecała mu że zawsze będzie go bronić i będzie przy nim kiedy tylko będzie jej potrzebował

Kai był dumnym z syna ojcem i gdy tylko miał wolną chwilę uczył syna chodzić

Wychodził z nim też na spacery

Dalsze losy wkrótce Wiem, że u mnie wieje nudą ale kocham takie nudne idealne życie moich simów Kocham je jak własne dzieci ha ha

Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 01.08.2011 - 15:43
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem