Co prawda, mam trochę tych rzeczy, co nie działają bo meshe trzeba pobrać z innych stron, ale nie robię selekcji i je zostawiam w spokoju

. Ale postanowiłam ograniczać się i fryzury mogą mieć max. 4 MB, a ubrania 500 Kb, chyba że są ładne. Na lianasims są takie śliczne kurteczki i one zajmują 2,5 MB, ale dla nich zrobiłam wyjątek ^^ Na razie chyba nie jest źle, bo mam tylko (...) ok. 1500 elementów, chociaż jest w tym 26 folderów, to może być tego więcej. Zresztą, Simki są o k r o p n e bez odrobiny makijażu. Ta kredka do oczu (jak i same oczy) jakaś taka... dziwna jest. Pamiętam moje pierwsze rzęsy do gry (jako kredka), cieszyłam się z nich jak głupia xD Ach, to były czasy... Teraz mam tyle ubrań, że chociaż wystroiłam prawie wszystkie Simki Maxisowskie, niektóre ubrania nadal szukają właściciela... z oczami i błyszczykami to samo. Za to mebli mam mało... Ani jendej ściągniętej wanny ani dywanu. Wolę robić Simów i pstrykać sweet focie, niż urządzać mieszkanko. Teraz nie wyobrażam sobie grania bez downloadów, kiedyś przez rok zadowalałam się tylko kodami. No cóż, czasy (i Simowie) się zmieniają, a pewna dziewczynka chce wciąż więcej i więcej xd