View Single Post
stare 05.08.2011, 11:23   #647
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

witam postanowiłam nadrobić zdjęcia u was bo gra mocno posunięta do przodu, a tu jestem w lesie
kto nie pamięta: klikt klik klik

Tak więc Shine stała się nastolatką

I zaczęła pokazywać na co ją stać. Policja ją odwiozła za rzucanie jajkami w drzwi sąsiadów...

Nadia nie była z niej dumna, Shine dostała szlaban oczywiście. Ale Kai kazał jej wynieść śmieci i szlaban został anulowany.

Shine skorzystała z tego że odwiesili jej szlaban i poleciała na imprezę gdzie piła słodkie drinki

Shine zaczęła żałować swojego zachowania i tego że zaniedbuję rodzinę więc zabrała brata do parku w końcu pamiętała obietnicę daną bratu, że zawsze będzie przy nim

Mały Dylan podrósł i chciał zostać rajdowcem

Shine trafiła w szkole na przystojnego chłopaka imieniem Elton. Elton przeprowadził się do Bridgeport z sunset valley. Był zagubiony w dużym mieście więc Shine chciała mu pomóc Zapraszając go na randki

Patrzyła mu głęboko w oczy... Aż w końcu zostali parą

Nadia uczyła Shine prowadzenia... Jak widać po dymku wolała by już biec za samochodem niż siedzieć w samochodzie, gdy Shine prowadzi

Nadię zaczęło przerastać wszystko. Chciała przemyśleć swoje życie i odpocząć od trudów bycia matką na cały etat...Nadia nie pracowała, ciągle zajmowała się rodziną i domem, musiało się to skończyć. Postanowiła, że zarejestruje samozatrudnienie! Będzie malarką

Shine zaczęła rozwijać swoje umiejętności. Bardzo polubiła grę na pianinie. Stało się to jej miłością

W końcu i Dylan stał się nastolatkiem Jego urodziny
I plask na twarz
Urodziny świętował wraz z koleżanką ze szkoły - Krissy

Z którą się bliżej zaprzyjaźnił

Zjazd po schodach I like it

Przyszedł czas też na urodziny Shine i Eltona

Shine jako młoda dorosła

Ukończenie szkoły przez Shine (ja się pytam !!! Czemu gra mi ją oszpeciła tą czapką??? )

Dylan poprosił Krissy o chodzenie ahh te dzieci tak szybko dorastają

Narazie to tyle Nie mogę was za dużo zanudzać
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem