Temat
:
Opowiadamy jak sobie gramy
View Single Post
05.08.2011, 11:23
#
647
Justyna0307
Reputacja: 10
Odp: Opowiadamy jak sobie gramy
witam
postanowiłam nadrobić zdjęcia u was bo gra mocno posunięta do przodu, a tu jestem w lesie
kto nie pamięta:
klikt
klik
klik
Tak więc Shine stała się nastolatką
I zaczęła pokazywać na co ją stać. Policja ją odwiozła za rzucanie jajkami w drzwi sąsiadów...
Nadia nie była z niej dumna, Shine dostała szlaban oczywiście. Ale Kai kazał jej wynieść śmieci i szlaban został anulowany.
Shine skorzystała z tego że odwiesili jej szlaban i poleciała na imprezę gdzie piła słodkie drinki
Shine zaczęła żałować swojego zachowania i tego że zaniedbuję rodzinę więc zabrała brata do parku
w końcu pamiętała obietnicę daną bratu, że zawsze będzie przy nim
Mały Dylan podrósł i chciał zostać rajdowcem
Shine trafiła w szkole na przystojnego chłopaka imieniem Elton. Elton przeprowadził się do Bridgeport z sunset valley. Był zagubiony w dużym mieście więc Shine chciała mu pomóc
Zapraszając go na randki
Patrzyła mu głęboko w oczy... Aż w końcu zostali parą
Nadia uczyła Shine prowadzenia... Jak widać po dymku wolała by już biec za samochodem niż siedzieć w samochodzie, gdy Shine prowadzi
Nadię zaczęło przerastać wszystko. Chciała przemyśleć swoje życie i odpocząć od trudów bycia matką na cały etat...Nadia nie pracowała, ciągle zajmowała się rodziną i domem, musiało się to skończyć. Postanowiła, że zarejestruje samozatrudnienie! Będzie malarką
Shine zaczęła rozwijać swoje umiejętności. Bardzo polubiła grę na pianinie. Stało się to jej miłością
W końcu i Dylan stał się nastolatkiem
Jego urodziny
I plask na twarz
Urodziny świętował wraz z koleżanką ze szkoły
- Krissy
Z którą się bliżej zaprzyjaźnił
Zjazd po schodach
I like it
Przyszedł czas też na urodziny Shine i Eltona
Shine jako młoda dorosła
Ukończenie szkoły przez Shine
(ja się pytam !!! Czemu gra mi ją oszpeciła tą czapką??? )
Dylan poprosił Krissy o chodzenie
ahh te dzieci tak szybko dorastają
Narazie to tyle
Nie mogę was za dużo zanudzać
Justyna0307
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika Justyna0307
Znajdz więcej postów napisanych przez Justyna0307