Cytat:
Napisał Brutus
Dlaczego zabiłaś Em!
|
ktoś musiał umrzeć
Cytat:
Napisał Brutus
A jak już musiałaś to zrobić, to mogłaś nie opisywać tej jej skruchy. I to akurat wtedy, kiedy zacząłem jej wybaczać.
|
żal za grzechy przed śmiercią musi być

no dobra, wiem, że jestem okrutna
Cytat:
Napisał Brutus
Chociaż, jakby Em nie podpisała tych papierów, to też by umarła, ale jakby uczciwiej. Nie wiem jak to powiedzieć.
|
wiem co masz na myśli

Em podpisała, bo miała dosyć naciągania się ze swoim "słodkim" kuzynem, no i czuła w pewnym sensie że zginie, więc na niczym już jej nie zależało
Cytat:
Napisał Brutus
A co do Colina to nic takiego nie zrobił. Myślałem, że to jakaś poważniejsza sprawa.
|
no może dla faceta to nic takiego, ale dziewczyny inaczej na to patrzą
Cytat:
Napisał Brutus
Czyżby to już koniec miłości Colina i Alii?
|
okaże się... za dwa odcinki
Cytat:
Napisał Libby
Miałaś rację, zginiesz marnie  ! Ukatrupię Cię za to, co zrobiłaś z Colinem!
|
nie wolno!

bo nie wstawię następnego odcinka xD
Cytat:
Napisał Libby
Co do Sophie: czy ona już wszystkich z gangu obskoczyła? Jestem zniesmaczona...
|
nie, na tym już koniec

chociaż początkowo chciałam żeby zaliczyła jeszcze Juriego
Cytat:
Napisał Libby
Alia nieciekawie wyszła na pierwszej focie  . Za to Colin na drugiej jak zawsze świetny  .
|
oj tam, oj tam
Cytat:
Napisał Libby
Podobało mi się to, że Alia jednak kocha Colina  . Ale tego, że wpakowałaś go do łóżka rudej, Ci nie podaruję  !
|
podarujesz, ja to wiem
Cytat:
Napisał Libby
Tekst o gnidach bardzo mi się podobał  . Brzmi znajomo  .
|
o tak

spodobało mi się to zdanie, musiało się znaleźć w tekście
Cytat:
Napisał Libby
Co do Em wiedziałam, że nie przeżyje... Wolę jednak betonowe buciki. Są bardziej twórcze  . Nie lubiłam jej, ale szkoda dziewuchy. Rozbryzgujący się mózg nie jest najciekawszym widokiem...
|
Dante stał się bezlitosny

jak prawdziwy psychopata!
Cytat:
Napisał Libby
Na Dantego brakuje mi już powoli określeń, więc może odpuszczę sobie rzucanie epitetami. Betonowe buciki jednak nadal aktualne  .
|
betonowe buciki

przyda mi się do F4

co do Dantego natomiast, to spodoba ci się sytuacja z kolejnego odcinka, jestem tego wręcz pewna
Cytat:
Napisał Silver
No niee...A już się tak cieszyłam, że Colin będzie z Alią. I co 
Popsułaś mi humor normalnie... 
|
awww.... nie chciałam no
Cytat:
Napisał Silver
Co do Em to miałam nadzieję, że ją zabijesz  ...nie lubiłam jej od samego początku. Była fałszywa i przesłodzona. Blee 
|
czyli humor się poprawił
Cytat:
Napisał Silver
a to, że Dante żyje bardzo mi się podoba  nie wiem dlaczego, ale mam do niego słabość...jestem chyba jedyną jego fajną na tym forum  to taki fajny czarny charakter...z charakterem (masło maślane  )
|
muszę zdradzić, że się zastanawiam, czy się nie pozbyć któregoś z panów (Chris lub Dante) czy może zostawić obydwu przy życiu..
Cytat:
Napisał Silver
O czym ja to jeszcze chciałam napisać... no chyba o tym, że jak na moje wymagania odcinek za krótki choć treściwy 
|
no muszę tak rozłożyć akcję, żeby mi wszystko ładnie się ułożyło

chociaż ostatni odcinek przewiduję trochę dłuższy od reszty
Cytat:
Napisał Silver
a poza tym UBÓSTWIAM CIĘ ZA TO, ŻE DODAŁAŚ JESZCZE JEDEN ROZDZIAŁ!  i z niecierpliwością czekam na następny odcinek 
|
hehe, no chociaż tak mogłam wasze serca pocieszyć, dodając jeszcze jeden rozdział
dzięki za komentarze!