Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 05.08.2011, 17:59   #6
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał Brutus Zobacz post
Dlaczego zabiłaś Em!
ktoś musiał umrzeć
Cytat:
A jak już musiałaś to zrobić, to mogłaś nie opisywać tej jej skruchy. I to akurat wtedy, kiedy zacząłem jej wybaczać.
żal za grzechy przed śmiercią musi być
no dobra, wiem, że jestem okrutna
Cytat:
Chociaż, jakby Em nie podpisała tych papierów, to też by umarła, ale jakby uczciwiej. Nie wiem jak to powiedzieć.
wiem co masz na myśli Em podpisała, bo miała dosyć naciągania się ze swoim "słodkim" kuzynem, no i czuła w pewnym sensie że zginie, więc na niczym już jej nie zależało
Cytat:
A co do Colina to nic takiego nie zrobił. Myślałem, że to jakaś poważniejsza sprawa.
no może dla faceta to nic takiego, ale dziewczyny inaczej na to patrzą
Cytat:
Czyżby to już koniec miłości Colina i Alii?
okaże się... za dwa odcinki

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Miałaś rację, zginiesz marnie ! Ukatrupię Cię za to, co zrobiłaś z Colinem!
nie wolno! bo nie wstawię następnego odcinka xD
Cytat:
Co do Sophie: czy ona już wszystkich z gangu obskoczyła? Jestem zniesmaczona...
nie, na tym już koniec chociaż początkowo chciałam żeby zaliczyła jeszcze Juriego
Cytat:
Alia nieciekawie wyszła na pierwszej focie . Za to Colin na drugiej jak zawsze świetny .
oj tam, oj tam
Cytat:
Podobało mi się to, że Alia jednak kocha Colina . Ale tego, że wpakowałaś go do łóżka rudej, Ci nie podaruję !
podarujesz, ja to wiem
Cytat:
Tekst o gnidach bardzo mi się podobał . Brzmi znajomo .
o tak spodobało mi się to zdanie, musiało się znaleźć w tekście
Cytat:
Co do Em wiedziałam, że nie przeżyje... Wolę jednak betonowe buciki. Są bardziej twórcze . Nie lubiłam jej, ale szkoda dziewuchy. Rozbryzgujący się mózg nie jest najciekawszym widokiem...
Dante stał się bezlitosny jak prawdziwy psychopata!
Cytat:
Na Dantego brakuje mi już powoli określeń, więc może odpuszczę sobie rzucanie epitetami. Betonowe buciki jednak nadal aktualne .
betonowe buciki przyda mi się do F4
co do Dantego natomiast, to spodoba ci się sytuacja z kolejnego odcinka, jestem tego wręcz pewna

Cytat:
Napisał Silver Zobacz post
No niee...A już się tak cieszyłam, że Colin będzie z Alią. I co
Popsułaś mi humor normalnie...
awww.... nie chciałam no
Cytat:
Co do Em to miałam nadzieję, że ją zabijesz ...nie lubiłam jej od samego początku. Była fałszywa i przesłodzona. Blee
czyli humor się poprawił
Cytat:
a to, że Dante żyje bardzo mi się podoba nie wiem dlaczego, ale mam do niego słabość...jestem chyba jedyną jego fajną na tym forum to taki fajny czarny charakter...z charakterem (masło maślane )
muszę zdradzić, że się zastanawiam, czy się nie pozbyć któregoś z panów (Chris lub Dante) czy może zostawić obydwu przy życiu..

Cytat:
O czym ja to jeszcze chciałam napisać... no chyba o tym, że jak na moje wymagania odcinek za krótki choć treściwy
no muszę tak rozłożyć akcję, żeby mi wszystko ładnie się ułożyło
chociaż ostatni odcinek przewiduję trochę dłuższy od reszty
Cytat:
a poza tym UBÓSTWIAM CIĘ ZA TO, ŻE DODAŁAŚ JESZCZE JEDEN ROZDZIAŁ! i z niecierpliwością czekam na następny odcinek
hehe, no chociaż tak mogłam wasze serca pocieszyć, dodając jeszcze jeden rozdział

dzięki za komentarze!