Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 05.08.2011, 21:39   #1
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał chrupek Zobacz post
Szczerze mówiąc, w tym odcinku akcja nie posunęła się [za przeproszeniem xD] do przodu. Ale przynajmniej wyjaśniło się trochę, między innymi to, czyj mózg wzbogaci wzorek na tapecie
piękny wzorek o krwistoczerwonej plamie...

Cytat:
Sophie była jakaś niewyżyta! Marco, Colin... Może z padalcami też spała?
niee.... z Dante, to chyba żadnej bym do łóżka nie wcisnęła
jeśli chodzi o Chrisa, to Sophie również nie miała z nim do czynienia
Cytat:
Co do Alii i Colina... Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i będą razem.
a ja myślę, że Ty wiedziałeś, że tak to rozegram xD

Cytat:
Czekam na kolejną dawkę, a w finale liczę na hektolitry krwi... nie Twojej.
jeśli chcesz (hekto)litrów krwi to chętnie, ale w Vorgu, piszę właśnie bardzo ciekawy odcinek, który na następny tydzień :>
w finale tego FS, może nie będzie bryzgało krwią na wszystkie strony, ALE!!! na pewno co niektórzy będą mieli ochotę wydusić ze mnie te hektolitry

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Tego byś nie przeżyła!

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
A co będzie? Betonowe buciki ?
nieee poczekaj cierpliwie, to zobaczysz co będzie :>

Cytat:
Napisał Pinezka Zobacz post
Czytałam z zapartym tchem i jestem zaskoczona obrotem spraw. Dante przeszedł wszelkie złowrogie oczekiwania! Czy jest ktoś, kogo on by nie chciał zabić?! Pół rodziny gościu powystrzelał.
Dante ma jeszcze "chrapkę" na życie swojego brata Maxa :> no i na Marco oczywiście

Cytat:
Zdziwił mnie fakt, że Chris nie pozwolił tknąć brata. Może się nawrócił albo jest czymś w rodzaju podwójnego szpiega..?
a to ciekawe, że jako pierwsza zwróciłaś na to uwagę
wszystkim się pewnie rzuciła na głowę "zdrada Colina"

Cytat:
Em mi jakoś nie szkoda mimo, że wykazała skruchę..
to była skrucha przedśmiertna
Cytat:
Co do Alii i Colina to nie spodziewałam się czegoś TAKIEGO! Żeby Colin z Sophie? Co on sobie kurczaki wyobrażał?!Nie wiem, co teraz będzie musiał zrobić, żeby wkupić się w łaski Alii znów. Jak mu się uda to może mu to wybaczę, bo na razie lubię go już trochę mniej.
A teraz muszę biec coś zjeść, bo z tych emocji padnę z głodu
no właśnie, ciekawe co nim kierowało, że się z nią przespał, prawda? :>
i mam nadzieję, że się najadłaś (spóźnione "smacznego" xD)

Cytat:
Napisał Master of Disaster Zobacz post
Zaraz tam "koniec miłości", Colin nabroił i teraz ponosi tego konsekwencje. A Alia jest młoda i gwałtowna, musi trochę ochłonąć. Mam nadzieję, że mu wybaczy. Ja to jestem tylko troszkę zniesmaczona, że zrobił to z Sophie, bo mnie ona wkurzała.
nooo i właśnie! Alia musi ochłonąć, ale nie wiadomo czy to jej w czymkolwiek pomoże...
wkurzała Cię Sophie, moja droga? ciekawe kto jeszcze nie polubił rudziuchnej :>

Cytat:
Co do Em... sama jest sobie winna, dostała to, na co zasługiwała. Trochę było mi jej szkoda pod koniec... ale imo jednak jest balastem. Może przynajmniej, dzięki tej skrusze, nie dostanie się po śmierci do kotła Lucka, że tak powiem :>
Em raczej pójdzie mieszać w kotle Lucka ja się trochę cieszę, że mam ją z głowy <wstyd się przyznać, ale zaczynała mi już ciążyć w tym FS>
Cytat:
Dante... już zapomniałam, jaki był z niego podły, odstręczający, antypatyczny psychol (w tym FS, bo w F4 jest w sumie chyba nieszkodliwym chłopcem do bicia ) Stanowczo jestem za tym, żeby pozbyć się tej zakały społeczeństwa >:[
dużo ludzi chce się pozbyć Dantego, dlatego coraz bardziej się zastanawiam, czy by go nie zostawić...
Cytat:
Co do Chrisa, to ciekawi mnie, czego on chce od brata. Swoją drogą, podczas gdy Dante jest ewidentnym psycholem i na dodatek kawał chama z niego, ten to... zimny, wyrachowany psychol. Nie lubię go i nadal życzę mu tego, co wcześniej.
no Chris, nie bez powodu zatruł życie Marco, ma w tym swój cel.
może i jest psycholem, ale z naprawdę zdrową głową, o czym się przekonacie pod koniec :>

Cytat:
A odcinek dobry, naprawdę dobry. Tekst wywołuje emocje, zdjęcia niezłe, tylko wydają się jakby... dziwnie zwężone, a twarz Marco na piątym zdjęciu ma nieco nieadekwatny wyraz. Ale poza tym super, czekam na ciąg dalszy, mam nadzieję na ponowne zejście się Alii i Colina oraz na pozbycie się reszty mend... Jeden z nich MUSI ZGINĄĆ ! (najlepiej Dante) A drugiego do więźnia. Tureckiego >D
cieszy mnie, że odcinek się podobał
ze zdjęciami przekombinowałam - przyznaję się, od następnego odcinka bedą już normalne
więzienie Tureckie? heheh, biedny Chris xD

zauważyłam że w komentarzach nikt nie poruszył jednej kwestii, pewnie wszyscy się skupili na innych elementach odcinka

a za to, że w tak szybkim tempie, jest tyle komentów, to wrzucę wam...
Cytat:
Napisał FRAGMENT CZWARTEJ CZĘŚCI
- Tak, wiem... - westchnęła – Już dawno powinnam wywalić tę fotkę... ale po prostu nie potrafię. Chris tak bardzo przypomina mi Marco...
- Mogę zobaczyć to zdjęcie? - zapytał chłopak, wyciągając rękę.
- Jasne – przytaknęła, podając fotografię Juriemu.
- Coś ci świta? - Max z zaciekawieniem podszedł do długowłosego i pozaglądał mu przez ramię.
- Pewnie, że mi świta. Jasna cholera... Teraz już wiem, czemu kojarzyłem skądś tego porywacza. Mimo że miał osłoniętą twarz, bardzo przypominał mi Marco!
- To by znaczyło, że... - Mei zacięła się, jakby zabrakło jej języka w ustach.
- Dokładnie tak, Li. To może być Chris.
Dziewczynę po plecach przeszły ciarki. Nie była to jednak zwykła gęsia skórka, lecz coś w rodzaju strachu. Na samą myśl o Chrisie, ogarnęło ją uczucie ogromnego lęku, chociaż sama nie wiedziała dlaczego tak się dzieje. Spróbowała sobie przypomnieć, twarz tego porywacza i poczuła jak robi jej się słabo. W istocie, ten facet był bardzo podobny do Chrisa, ale zachowywał się jak opętany żądzą zemsty, psychopata. Jedna myśl, nasuwała kolejną, po czym wszystko łączyło się w logiczną całość...
no to czekam na jeszcze 9 komentów i jeśli się pojawią, to pstrykam zdjęcia do nowego odcinka i zaraz go wstawiam!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.