Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 06.08.2011, 16:47   #854
muffindance

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Nieeeeeeeee. Czemu skończyłaś w takim momencie ciekawym? : ((((( Ale za to jest nowy fragmencik : D Do rzeczy:
Nie spodziewałam się tego po Colinie, ze mógł przespać się z Sophie Myślałam, ze tak nisko nie upadnie... Zawiodłam się na nim! I bardzo szkoda mi Alii. Niech do siebie wrócą! Liczę na happy end tej parki. Nareszcie Marco wie, że jest ojcem! Chociaż mogłabyś odłożyć to do momentu jego spotkania z Mei. Pewnie się nieźle nakręcił A tak przy okazji, to chce zobaczyć wreszcie razem Mei i Marco w objęciach! Są tacy słodcy, awww. Ok, już się rozczuliłam, teraz gorsza część XD :
Szkoda mi trochę Em... Chyba się przekonała, że Dante to jednak podła szuja. Musiała podpisać te dokumenty, nie widzę innego scenariusza... No i pewnie nawet gdyby nie zginęłabym w tym odcinku, to prędzej czy później musiałaś się jej pozbyć. XD Jakoś jej nie widziałam w dalszych rozdziałach. ;p
Dante jest walnięty Resztę pozostawię bez komentarza
Ciekawe o co chodzi Chrisowi? Moze chce odpłacić się na Marco!? Nie rozmyślam już nad nim, bo muszę dodać coś jeszcze...

To co kocham najbardziej, czyli wysyp przecinków

Cytat:
- Jeśli o mnie chodzi – odpowiedział.
- Alia – przerwał jej.
- Kocham cię – wyszeptała.
- Spie*dalaj! - krzyknęła przez łzy.
[...]wskazał pistoletem na Takedę. – Ten gnój[...]
- Assez! (dosyć!) – ryknął kopiąc pistolet między pudła.
- Stul pysk gnido, odbiorę to co moje, niech cię o to głowa nie boli – Lambert, (bez przecinka) odwrócił twarz w stronę złodzieja.
- Och, wybacz! Zapomniałem, że nikt nie poinformował cię o ciąży Mei – zaśmiał się blondyn.
- Odbijecie Marco – powiedziała poważnie.
- Masz rację... - odrzekł i spuścił głowę.
- Jezu... - Alia złapała się za głowę.
- To właśnie o tym chciałem ci powiedzieć... - zaczął.
- Lambert przestań! - wrzasnął nagle złodziej.
Pojadłaś zaznaczone kropki

Cytat:
Niestety, niektóre są na ciebie, zwyczajnie za głupie.
Tutaj dałabym 'dla'. Ten przecinek jest zbędny.

Cytat:
Wiedział, że Dante jest zdolny do wielu rzeczy, lecz dopiero teraz zrozumiał, że ten człowiek, tak naprawdę nie cofnie się przed niczym, własnego wuja potraktował ołowiem, a teraz to samo chce zrobić z kuzynką.
Cytat:
Kątem oka, złodziej spojrzał na Chrisa.
Cytat:
Po wyrazie jego twarzy, nie było widać, że zbytnio przejmuje się całą sytuacją.
Myślę, że tutaj nie powinno być przecinków

Cytat:
Ciekawi mnie, kto wyda majątek rodzinny, człowiekowi, który ześwirował i wybił całą swoją rodzinę...
Tutaj postaw przecinek, tutaj wywal

Chcę następny odcinek, szybciutko!