View Single Post
stare 07.08.2011, 11:29   #651
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Widzę ,że dużo się tu dzieje. Wybaczcie, że nie pisałam, ale byłam zajęta pogowaniem na Woodstocku \m/

ok ok, dalsza część
u mnie sporo się pozmieniało, ale zacznijmy od tego, że bliźniaki stały się młodymi dorosłymi.

Stephanie

Roberto

Zakończenie szkoły (jaka czapka głupia :/)

Stephanie dalej była w związku ze swoim chłopakiem, jednak nie planowała z nim przyszłości. Wolała wykorzystać to, że jest piękna i zabawiać się uczuciami mężczyzn.
Tu ze swoim chłopakiem

A z tym gościem się przespała w windzie, przez co straciła reputację, ale wisi jej to

Roberto za to bardzo kochał Jenny.

Przenieśmy się jednak do rodziny Dark.
Pablo, Scottie i Alice postanowili przeprowadzić się do dużego domu na przedmieściach. Potem urządzili imprezę.

Niestety pod moją nieobecność Pablo związał się z ciotką Belisamy, ale stwierdził, że tak naprawdę jej nie kocha, bo kochał tylko Belisamę

Wkrótce zostali parą.

Bardzo się spieszyli ze swoją miłością i okazało się, że Belisama może być w ciąży. Pablo zaręczył jej się, ona te zaręczyny przyjęła. Wprowadziła się do Pabla i jego rodziny razem z matką i ojcem.

Wieczór panieński, tylko dla krewnych.

Ślub w plazmie. (Wykupili ten lokal, bo Scottie chciał zostać miksologiem.)

Belisama była rzeczywiście w ciąży.
Tutaj jej tata się bardzo cieszy

Urodziła się Bellatrix, ale nie mam jej zdjęcia, bo wszystkie dzieci wyglądają tak samo

+bonus :
Alice jest jakaś głupia.... cały czas chce robić drinki, nie wiem co w nią wstąpiło.

cdn...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.