Całkiem, całkiem
ale z uwagi, że to twój pierwszy projekt ocenię każde pomieszczenie indywidualnie
BryłaŁadna, czysta, ładny ogród przed domem, bryła jest klockowata, ale nie jest złą
Ogród za domem troszeczkę nie zagospodarowany, jak ulał pasowało by tam troszkę drzew lub kwiatów
Taras nad garażem Bardzo mi się podoba, jest taki elegancki i stonowany
Wnętrza
cały dom ma wiele zakamarków i przez to jest bardzo ciekawy
kuchnia jest za nowoczesna w porównaniu do reszty, mogłeś zmienić kolor szafek na brązowy, wtedy pasowały by bardziej do reszty mebli w domu
Jadalnia Meble są za klasyczne w porównaniu do kuchni, lecz kolorystycznie jest tam bardzo ładnie
Sypialnia rodziców Bardzo ładna tak elegancka, nie mogę się do niej docczepić
Pokój syna, córki Pasuje do reszty domu a zarazem jest nowoczesny i pasuje do nastolatka, oba pokoje mają swój klimat
Mini salon Ogólnie jest ok ale staraj się nie łączyć klasycznych mebli i ozdób z nowoczesnymi, np sofy i zasłony w tym pomieszczeniu kolorystycznie do siebie pasują, ale stylowo już nie
Ogółem widać, że mieszkanie jest bardzo dopracowane, nie będę oceniał pralni oraz garażu, ale są to pomieszczenia ładnie wykończone i panuje w nich dobre połączenie kolorów
Ocena
10/10 Nie rozpoznałbym, że to jest pierwszy dom na forum, bo jest lepszy od innych 'pierwszych' domów, lecz pamiętaj aby nie mieszać stylów i robic zdjęcia pomieszczeniom z włączonymi wysokimi ścianami, możesz używać do tego klawiszu TAB
Pozdrawiam i zapraszam do obejrzenia także moich domków
Einarr