View Single Post
stare 07.08.2011, 17:44   #61
Fisia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Przesyt Dodatków z neta-za czy przeciw?

Dokładnie. Ja używam do ściągania najfajniejszych stron (tzn. kiedy ma się duży wybór ), ale mam małe wymagania: to coś musi być ładne i musi mieścić się w normalnym rozmiarze. No a co do skinów... Na lianasims wszystkie Simki mają fajne fryzury, ale na tamtej stronie ich nie ma, tylko ciuchy i dodatki. Więc chciałam być sprytna i ściągnęłam całe simki z najładniejszymi włosami... xd Oczywiście, włosy nie działały, ale teraz mam duuuży wybór w skinach. Niektóre są bardzo błyszczące (no, znaczy lśniące, przeciwieństwo matowego?). A według mnie najlepsze włosy są na raonsims.com. Niektóre, a właściwie te najładniejsze są płatne, ale połowa tego to darmowe. Poza tym, ładne są też na xmsims.com, ale na dalszych stronach jest dużo takich japońskich, nie wiem po co tyle tego.
Za to NIGDY nie ściągałam i nie zamierzam ściągać z thesimsresource.com !! Jak dopiero zaczynałam pisać posty, z ciekawości weszłam w stronę z sygnaturki Liv (tak tak, ciekawość to pierwszy stopień do piekła... Ale kto by się tym przejmował? xd). No i, właśnie sobie uświadomiłam jaki ten admin musi być paskudny :/ Ale w sumie też bym chciała taki domek... xD Więc, może całość: strony godne mojego odwiedzenia xd (tak tak, mam duże ego xd):
-oczywiście modthesims.info!
-lianasims2.net
-justsims2.ru
-xmsims.com
-raonsims.com
-i jeszcze, nie pamiętam końcówki, ale coś peggyzone... No, w każdym razie dużo rzeczy z modthesims potrzebuje meshy z tej strony. Niedawno zaczęłam ściągać.
No i jeszcze pojedyncze pitu pitu z różnych stron, których nie zapamiętuję adresów.
Na przykład insimenatora nie ma na modthesims, chyba że nie szukałam. Albo właśnie wchodzę w linki z różnych blogów, chociaż nie jest to zbyt bezpieczne

Ostatnio edytowane przez Fisia : 07.08.2011 - 17:47
Fisia jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.