View Single Post
stare 08.08.2011, 16:45   #664
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Przychodzę z kolejną porcją słit foci

Belisama pisze listy z podziękowaniami z prezenty. Większość to ozdoby na ścianę.

A tu zjazd rodzinny. Stephanie opowiada historię o duchach, wszyscy uważnie słuchają.

Audrey stała się dzieckiem i rodzice wysłali ą do szkoły z internatem.

A tutaj już rodzina Hamming. Matthew nie żyje
Stephanie po bb w kinie Przypomina mi to coś a mianowicie : (http://cdn2.knowyourmeme.com/i/000/0...utoriginal.jpg)

Romantyczny pocałunek na zakończenie randki. Nawet Scottiego spotkałam. Smażył się na słońcu :/

Enya dostała zaproszenie na przyjęcie do Darków. Jak się okazało to był pogrzeb. Wogan Hemlock umarł z głodu

Enya próbuje pocieszyć kuzyna. Tak w ogóle to Enya jest w ciąży.

A tu już cała rodzinka na placu zabaw.

Enya urodziła zdrową dziewczynkę. Wszyscy byli zaskoczeni, bo badania wykazały, że będzie to chłopiec. Miał nazywać się Luke, a że rodzice są fanami Star Wars, postanowili, że dziewczynka będzie mieć na imię Leia.

Robin i Swarley zestarzeli się. Miałam ich odmłodzić NRaasem, ale stwierdziłam, że musi być miejsce dla kolejnych potomków, a w rodzinie było już 8 osób, więc stali sie staruszkami i przeprowadzili do luksusowego apartamentu nad morzem, gdzie spędzą swoje ostatnie dni...

Tymczasem Roberto zaprosił Jenny na randkę. Było bardzo romantycznie, dostała kwiaty, a następnie do późna oglądali gwiazdy.

Atmosfera robiła się bardzo gorąca. Roberto pomyślał, że spróbuje. Już miał klęknąć, kiedy dziewczyna oznajmiła, że było fantastycznie, ale jest zmęczona i musi już iść. Szybko pobiegła w stronę ulicy, wskoczyła do taksówki i odjechała.
Roberto został sam na sam ze swoimi myślami.

Postanowił spróbować drugi raz. Tym razem wszystko zaplanował, zaprosił Jenny do klubu, gdzie wypili kilka bezalkoholowych drinków, żeby nie stracić nad sobą kontroli.

-Mogę się ciebie o coś spytać, bejbe?
-Wal xD
-Wyjdziesz za mnie?
-No kurde. Pewnie że tak
-A niech mnie motyla noga! Możemy nawet razem zamieszkać!
-Dobra, tylko ostrzegam spędzam dużo czasu w kiblu, jak zjem fasolę.
-Jakoś przeżyję.

Wszystkiemu przyglądała się Stephanie, która bardzo cieszyła się, że jej brat się ustatkuje, a bardzo lubiła Jenny, bo w liceum się przyjaźniły, ale jednocześnie była zazdrosna, bo w gruncie rzeczy pod skorupą pięknej, puszczalskiej imprezowiczki kryła się skromna dziewczyna, która pragnie wyjść za mąż, mieć dzieci i zamieszkać w małym, uroczym domku na wsi.
W międzyczasie zadurzyła się w lokaju. Poczuła, że to może być 'ten jedyny'

A tutaj Jenny. Jak na miastową jest prześliczna, i nawet nie wiem czy nie ładniejsza od niektórych moich simek

Roberto urządził wieczór kawalerski. Poprosił kuzyna, by wzniósł za niego toast.

Na razie tyle. Spadam grać i jak dobrze pójdzie, to dzisiaj wrzucę kolejne zdjęcia

A właśnie chciałam skomentować wasze fotki, bo są naprawdę ekstra.

Justyna - bardzo masz fajną rodzinę. Z niecierpliwością czekam, na dalsze losy bohaterów.

Rosemarie - Selene jest bardzo podobna do matki, a co za tym idzie prześliczna Jak dwie krople wody!

Kysiula - ciekawa historia czekam na więcej.