Temat: Simki Kasumi
View Single Post
stare 08.08.2011, 18:44   #94
agacarter

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simki Kasumi

1.Rebeca
Jest bardzo ładna podoba mi się jej twarz. Ust i oczy ma ładne. Może trochę kąciki ust mogłabyś podnieść. Była by weselsza.
2.Eurydyka
Na tych zdjęciach wygląda sztucznie. Ma ładne włosy bardzo mi się podoba. Kolor ust jest bardzo ładny ale może inny kolor cieni był by lepszy zamiast czarnego cienia.
3.Kasia
Jest bardzo ładna ale jej kolor skóry jest trochę blado ciemny i mi się nie podoba. Kolor ust jest cudowny bardzo mi się podoba. Oczy też ma bardzo ładne. Nawet kształt twarzy jest świetny. Fryzura jest nawet ładna ale może by lepiej wyglądała w rozpuszczonych włosach.
4.Vampirka
Jest całkiem niezła tylko że mi się nie podoba kształt twarzy jest jakoś poziomo za gruby. Ale ma za to piękne oczy i usta a ich kolor jest zabójczy. Fryzura też jest bardzo ładna i jej kolor.
5.Ilona
Jest bardzo ładną dziewczyną ale zawsze jest jakieś ale i ja takie mam po pierwsze minę ma smętną a takie simy są obrzydliwe. A po drugie ma za bardzo stanowcze oczy.
6.Noffa
Podobają mi się jej oczy są bardzo ładne a cień do powiek jest najpiękniejszy. Jest trochę za blada.
7.Iga
Jest za ruda. Nie podoba mi się ten kolor. Brąz byłby lepszy. Oczy ma bardzo ładne i usta też.
8.Angela
Ma piękne oczy strasznie mi się podobają. Fryzura też jest świetna
9.Pamela
Ładna twarz ale oczy za duże a włosy jej nie pasują powinna mieć dłuższe.
10.Lucy
Jest bardzo ładna ma świetną fryzurę
11.Ta simka na podobiznę aktorki jest beznadziejna po pierwsze ma za długą twarz pionowo. Ale wygląda ładnie. Ma piękne usta i oczy.
12.Marlena
Średnio mi się podoba. Ma głupie oczy i usta.
13.Helenka
Jest bardzo ładna i mi się strasznie podoba
14.Japonka
Nie podoba mi się znamie i oczy i trochę wykrzywione usta.
15.Agata
Fajne włosy ale twarz nie ładna.
16.Agnieszka
Średnio mi się podoba to imię do niej nie pasuje ma okropną twarz i jest za blada.
agacarter jest offline