Prolog: jak się okazało Jenny była w ciąży i urodziła chłopca, któremu gra dała beznadziejne imię. Emily po śmierci Matthewa nie mogła się otrząsnąć. Umarła kilka dni po nim, cała rodzina była wstrząśnięta.
Tymczasem Stephanie nie wiedziała co robić. Próbowała wziąć się w garść. Najpierw zrywa z chłopakiem, później babcia umiera... Postanowiła, że się zmieni. Oczywiście nadal chodziła do klubów i imprezowała, ale starała się pohamować. Zmieniła swój dotychczasowy image na bardziej 'grzeczny'.

Pewnego dnia postanowiła zmienić w swoim życiu coś więcej niż tylko wygląd. Chciała się przeprowadzić i zacząć życie od nowa.
Wyznała też lokajowi Nicklausowi, co do niego czuje. On postanowił rzucić wszystko i zamieszkać ze Stephanie w małym domku przy lesie. Został także policjantem - od zawsze o tym marzył.
Chodzili razem do klubów, i chociaż często się mijali (Nicklaus pracował od rana do wieczora, a Stephanie odwiedzała w tym czasie rodzinę) zawsze znaleźli czas na wspólny wypad do klubu, lub po prostu chwilę czułości. Jednak postanowili się nie wiązać - nie chcieli się spieszyć.

Pewnego dnia Stephanie źle się poczuła. Pomyślała, że to przez sałatkę, którą wczoraj zjadła. Ale na wszelki wypadek poszła do lekarza. To, czego się tam dowiedziała, zszokowało ją.
-Jest pani w ciąży.
-Co?! To niemożliwe... Ja... ja nie jestem jeszcze gotowa!
-Przykro mi, ale to już nie mój problem. Do widzenia, blokuje pani kolejkę!
Stephanie nie chciała usuwać ciąży. Co prawda chciała mieć dzieci, ale dopiero za jakiś czas. Nie teraz. Była jeszcze taka młoda... Stwierdziła, że musi wziąć się w garść i powiedzieć wszystko Nicklausowi. Ten o dziwo się ucieszył! Nawet zrobił jej romantyczną kolację i wyręczył we wszystkich obowiązkach.
A tutaj widzimy już dzieci. Urodziły się bliźniaczki bez mojej ingerencji.
Oto Grace
I Wendy
A tu już trochę starsze
Grace:
Wendy:
Czas płynie dalej. Nicklaus ostro wziął się do roboty - jest już na 4 poziomie kariery. Pragnie zostać analitykiem śledczym.
Mimo, że to zawsze Nicklaus gotuje (w końcu był lokajem, ma 10 poziom gotowania), to raz Stephanie postanowiła zrobić ukochanemu śniadanko przed pracą. Nawet jej wyszło.

A tutaj widzimy, jak Nicklaus śpi po ciężkim dniu pracy, a Stephanie czyta jakieś romansidło
Na razie tyle. Jak widzicie Stephanie postanowiła całkiem zapomnieć o Dewaynie. Nicklaus jest dla niej taki czuły i opiekuńczy. I W DODATKU SPRZĄTA !