View Single Post
stare 11.08.2011, 15:36   #9
^Rainbow^
Guest

Domyślnie Odp: Gra się zacina

Też tak mam, w Chinach. W normalnym świecie jest wszystko ok, jak tylko wyjeżdżam jednak do Chin zaczyna się źle dziać. W 1 dzień jest ok, a w drugi są już problemy, nawet jak dam na normalne tępo to się zacina co kilka sekund. Robiłam już chyba wszystko, wyłączałam gre i znowu do niej wchodziłam, wracałam do rodzinnego miasta potem znów tam jechałam i znowu to samo. To chyba musi być coś od nich, jakiś błąd bo skoro to ma tyle osób no to chyba to od nich coś jest, bez względu na wszystko. Właśnie zaaktualzowałam gre i zobacze czy będzie tak samo, czy już będzie wszystko ok. A jak nie, to chyba niestety usune akcesoria i dodatek, potem zainstaluje i zoabcze, jak nie to wszystko będe musiała usunąć T^T Mi to się zaczęło dziać od przedwczoraj chyba, może dlatego że wcześniej nigdzie nie wyjeżdżałam. W sumie to nie wiem czy coś z tępem jest, ja robie też tak samo, stopuje, przyśpieszam, zwalniam, ale potem zostawiam tępo na normalne i też się zacina nie wiem czemu ;/ Wiesz, moze zorientują się i usuną ten błąd, w jakiejś aktualizacji, zobaczymy ;/
  Odpowiedź z Cytatem