View Single Post
stare 15.08.2011, 16:58   #715
muffindance

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Ciag dalszy zycia moich slodziakow :3

Zaczniemy uroczym akcentem... Julia zjadla chyba w Chinach za duzo sushi lub zapomniala jak sie stosuje antykoncepcje, haha

Aleks jednak nie przejmowal sie dziewczyna i skoro swit trenowal sztuki walki ;D Biedaczek nie mogl sobie poradzic z kosmiczna skala...

Ta para napewno nie nalezala do normalnych - zamiast sie obsciskiwac, pieczetowali swoj zwiazek grajac w gry video XD

Na dniach jednak cos bylo nie tak... Julka obzerala sie jablkami i miala ochote na bulion warzywny w srodku nocy (przy okazji zmienilam jej ubranie, nyan cat mi sie znudzil^^)

Jej chlopak zainteresowal sie majsterkowaniem Tutaj naprawia telewizor (naprawial go prawie za kazdym razem, kiedy konczyli grac dziwne ;p)

Moje przemyslenia sie potwierdzily

Aleks byl w szoku Jednak cieszyl sie z dzieciaka Dziewczyny w miescie pewnie byly zawiedzione, dwugwiazdkowy muzyk zostal ojcem

Mloda mamusia czytala ksiazki o dzieciach.

Brzuszek slicznie rosl

Chlopak wzial urlop w pracy, zeby wyreczac dziewczyne w obowiazkach i spedzac z nia wiecej czasu - szczegolnie teraz ;p

Julka chodzila czesto do ginekologa (musi nadrobic opuszczone lekcje na wychowaniu do zycia w rodzinie XDDDD)

Az pewnego dnia.....

...w niezbyt romantycznych okolicznosciach Aleks wyciagnal pudelko z pierscionkiem!

Julia cieszyla sie jak nikt! Czekala dlugo na te wyjatkowa chwile ♥ Teraz juz wie, ze zadne chore fanki nie ukradna jej narzeczonego ;DDD

W ciemnym korytarzu przyszly pan mlody dzwoni po kumpli... Chyba wiadomo, co chce oblewac przy drinkach ;D