Cytat:
Napisał Searle
Jak na pierwszy odcinek, to wrzuciłeś za dużo informacji - nie mogłam się połapać w tych imionach i pokrewieństwach
|
Tom/Thomas – starszy brat; Noah – młodszy brat; Ethan – ich wujek, kuzyn ich zmarłego ojca; Russell i Donna – zmarli rodzice chłopaków, których w zasadzie nie trzeba zapamiętywać
To wszystko, wydawało mi się, że to nie jest tak dużo
Cytat:
Napisał Searle
a sam odcinek to w zasadzie tylko przeszłość chłopaków
|
Bo to na razie tylko prolog, wstęp mający na celu tylko takie początkowe przedstawienie postaci, ogóle zarysowanie ich sytuacji, pierwszy odcinek dopiero się pojawi
Cytat:
Napisał Searle
zabrakło mi dialogów. Mało opisów zewnętrznych postaci.
|
W przyszłych odcinkach na pewno pojawią się dialogi, a co do opisów zewnętrznych postaci to faktycznie nawaliłem, postaram się je jakość wpleść w tekst przy najbliższych odcinkach.
Cytat:
Napisał Searle
Cytat:
Ghana w Afryce, bardzo słoneczny, aczkolwiek dość mroźny, zwłaszcza jak na lipcowe popołudnie dzień.
- WTF? Mroźny, czyli temperatura ujemna w południe w państwie afrykańskim?
|
Tu nie chodziło, że mroźny w ogólnym tego słowa znaczeniu, tylko że nie aż tak gorący, jak to jest przeciętnie w tym kraju, o tej porze, czyli jakieś 25 stopni C, zamiast 48 stopni C, faktycznie niefortunne wyrażenie, zmieniłem to, trochę dziwnie teraz brzmi ten wstęp, ale chyba i tak bardziej pasuje.
Dzięki za komentarz, mam nadzieję, że jeszcze nie skreśliłaś tego FS
Cytat:
Napisał Gejowiczek
Fajowe logo.
|
Dzięki
Cytat:
Napisał Gejowiczek
Tekst przyciężkawy.
|
Cytat:
Napisał Einarr