View Single Post
stare 18.08.2011, 09:35   #6
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Najciekawsze historie z życia waszych simów

Obecnie gram 4 osobowa rodzinka wampirów. Więc tak na początku Ania Bratek mieszkała w Bridgeport i tam poznała swojego męża Rafaela. Po ślubie zaszła w ciążę i po kilku dniach urodziła synka Tomka . Po czym przeniosłam rodzinkę do SV . Obecnie Ania jest w wieku dorosłym a jej mąż nadal jest młodym dorosłym i po kilku dniach pobytu Ania znowu zaszła w ciążę i urodziła Patrycję . Tomek obecnie jest małym dzieckiem a Patrycja jest niemowlakiem . Obecnie nie mam już tej rodzinki obecnie gram swoja nową rodzinka w AP. Eric i jego żona która jest w ciąży mają dwa koty jeden jest staruszkiem a drugi to jeszcze kociak . Eric pracuje w karierze Muzycznej a jego żona w karierze stróż prawa. Oboje piszą książki Eric już jedną napisał i jest w trakcie pisania drugiej natomiast jego żona pisze dopiero pierwszą. Puszek jest już starym kotem i ma prawie na maksa rozwinięte polowanie bawi się, ze swoja towarzyszka Lousi która jest słodkim uroczym kociakiem którego,
Eric adoptował by puszek miał towarzystwo kiedy on i jego żona są w pracy. Puszek wyręcza moich simów w łowieniu ryb ponieważ moje simy czasu na to nie mają, bo są bardzo zapracowane. A będą go miały jeszcze mniej kiedy żona Erica urodzi dziecko bądź kilkoro dzieci 2 lub 3.

Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 24.02.2012 - 14:47
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem