View Single Post
stare 18.08.2011, 11:53   #2199
Searle

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał -anisia- Zobacz post
Fajnie byloby,gdyby mozna bylo wyprowadzac pare psow naraz, np.:co najmniej trzy. Ale zapewne bedzie tylko mozna z jednym isc... Szkoda by mi bylo,ze ide z jednym a reszta w domu zostaje chyba, ze bez smyczy moglyby isc,ale to juz nie to samo
Możliwe, że tak będzie. W dwójce można było iść na spacer ze zwierzakami (podobnie jak uprawiać jogging) i wybierało się kto ma z simem iść, a zatem całą rodzinka może się wybrać

Cytat:
Napisał -anisia- Zobacz post
Ciekawi mnie cos jeszcze. Skoro zrebak moze mic pleko od swojej matki, to moze suka bedzie mogla karmic swoim mlekiem szczenieta, a po kilku dniach zaczynalyby jesc i pic same...
Jestem jak najbardziej za tym pomysłem

Cytat:
Napisał eyvee Zobacz post
kurcze bardzo fajne te miasto , szkoda tylko ze tak malo parceli mieszkalnych jest :/ albo tak mi sie wydaje...z checia wysle tam moja simowa rodzinke, ale przy tym chyba drzewo genealogiczne sie kasuje ?
By przenieść rodzinkę do innego miast bez straty kontaktów zajrzyj w ten temat: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=61305

Podoba mi się nowe miasto - lubię jak wszystko jest w jednym miejscu, a nie porozwalane na kilometry od siebie.

Żółwie są super. W końcu pokazali coś oprócz kotów, psów i koni.

Czekam na kolejne zdjęcia. Niech w końcu pokażą inne zwierzaki!