View Single Post
stare 19.08.2011, 00:56   #129
eyade
Guest

Domyślnie Odp: Denerwujące momenty

Kiedyś zdarzyło się coś, co sprawiło, że przez wiele miesięcy nie tknęłam się do The Sims 2. Teraz wiem - głupi bug, mogłam napisać na forum. Ale wówczas mnie to tak zdenerwowało... A mianowicie - moim simom narodziło się dziecko. Super sprawa. Dziecko nakarmione, szczęśliwe, w końcu położone do kołyski. Sęk w tym, że później nie szło go stamtąd wyjąć. Nijak. Ani sim, ani simka nie mogli nic zrobić. Podchodzili do kołyski, ale nic nie robili w celu wyjęcia dzieciaka, nawet jeśli mieli akcję "nakarm", "przewiń", a potomek wył, załatwiał się w pieluchy, babrał się w brudocie, aż przyszła opieka społeczna, która - ku mojemu wkurzeniu - wyjęła go bez problemu i orzekła, iż moi simowie są złymi rodzicami, a następnie wzięła dziecko i pojechała sobie gdzieś. Cóż, jak już wspomniałam, potem przez wiele miesięcy się nie tknęłam do gry.

EDIT: Czytam sobie temat, i aż nie mogłam się powstrzymać od uśmiechu. Tak jakbym słyszała wszystkie matki świata: "Moje dzieci nie sprzątają, zostawiają wszystko, gdzie popadną". Nie chcę nikogo obrazić... To naprawdę jest śmieszne

Ostatnio edytowane przez eyade : 19.08.2011 - 01:04
  Odpowiedź z Cytatem