Kiedy wróciłam do TS2, stworzyłam własne otoczenie i małżeństwo - Izę i Grzegorza Nowak. Urodziła im się córka Kasia, ale w związku z tym, że Grzesiek miał pragnienie romansowania, co wieczór wyjeżdżał sobie do klubu na randkę z wampirką (imienia nie pamiętam). Pewnej nocy, gdy żona i córka spały, facet zaprosił swoją kochankę do domu. Izka wstała (toaleta xd) i przyłapała parę na całowaniu, co oczywiście skończyło się zerwaniem. Grzegorz się wyprowadził (a potem go uśmierciłam, nie chciało mi się nim dalej grać). Jego była żona zorientowała się, że jest w ciąży, ale mimo to pojechała na przedmieście i poznała maxisowego Wiktora Zaklinacza. Po narodzinach Mileny Wiktor wprowadził się, wzięli chichy ślub... no i owocem nocy poślubnej był syn Daniel. Potem urodziły się bliźniaki Kacper i Kamil. I jeszcze najmłodszy Tomek. Gdy Kasia została nastolatką, poszła na studia (wybrała psychologię) i poznała mojego sima Maćka Kowalika. Po paru dniach zaręczyli się. Potem dołączyła do nich Milena, następnie Daniel. Kasia w końcu skończyła studia i z Maćkiem wprowadziła się do rodzinnego domu. Urządzono huczne wesele, a po miesiącu miodowym Kasia zaszła w ciążę (urodziła córkę Julkę, planuje kolejne dzieci). Milena planuje ślub z poznaną na studiach simką (której imienia nie pamiętam), co Izę lekko zaskoczyło. Daniel pilnie studiuje, Kacper flirtuje ze szkolną koleżanką Cecylią oraz stara się o stypendium, podobnie jak Kamil i Tomek.
To na razie tyle, Ale chcę stworzyć rozbudowane drzewo genealogiczne