View Single Post
stare 19.08.2011, 13:53   #11
impreza
Guest

Domyślnie Ratunku skasowałam Sima

Nie mogę nigdzie znaleźć porady więc zakładam nowy temat. Miałam rodzinę której poświęciłam wiele godzin i wysłałam ich na wakacje do ich domku nad morzem (tyle, że nie tego samego dnia tylko kolejnego) i okazało się, że taksówka przyjechała kiedy w domu nie było wszystkich domowników. No ale na wakacjach byli wszyscy. Po paru dniach wrócili do domu (był ten sam dzień i godzina co wyjechali na wakacje) więc znów nie było wszystkich w domu i znów przyjechała taksówka (przecież dzwoniłam tylko raz, żeby pojechali na wakacje). Taksówka zabrała jednego sima z powrotem do domku nad morzem. Pomimo iż kilkakrotnie wzięłam ,, zakończ wakacje '' to taksówka nie przyjechała nawet wtedy kiedy czas było wracać. Miałam już wyłączyć grę, żeby nic nie popsuć jednak kod moveobject on niestety umożliwił mi skasowania sima. Dom wakacyjny jest pusty, a do domu w otoczeniu Miłowo nie mogę wejść gdyż ktoś z rodziny jest na wakacjach, więc wchodzę znów w dom letniskowy i znów jest pusty. Proszę o jakieś wskazówki, szkoda mi tylu godzin....
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.