View Single Post
stare 19.08.2011, 15:10   #2253
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Filmik nawet fajny. Wchodzę na to forum kilka razy dziennie, zazwyczaj za wiele się nie dzieje, ale jak rzucą nowe wiadomości to od razu temat się rozkręca Filmik, ten drugi, jest bardzo fajny, bo pokazuje nowości, ale jako gameplay, to chyba grała ta sama osoba co przy tym z fatalną jakością... słowem, filmik jest dosyć chaotyczny. Wiem, że chcą sporo pokazać, ale koleś naprawdę nudno gra. Sporo rzeczy mi się podoba, ale nadal się czepiam niektórych szczegółów dotyczących koni. Podczas czyszczenia, faktycznie koń stoi jak słup soli i ani nie drgnie.... nienaturalne. Ale za to pięknie się tarza, właściciel będzie w siódmym niebie, że konik znowu się wytarzał i trzeba go czyścić Nie mogę się doczekać tego dodatku! Normalnie chciałam tego kolesia odgonić od kompa i sama w to trochę pograć! Kazałabym babce pojeździć trochę dłużej i trochę poskakać, nawet jeśli babka nie potrafi, najwyżej spadnie Podobał mi się za to pies z piłką w jakimś parku i gołąb czy coś, skubiący trawnik, to już pod koniec.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem