View Single Post
stare 19.08.2011, 18:47   #738
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Rodzinka Newton haaa nikt nie tęknił? no co wy

Poprzednie: klik klik klik klik klik klik

Shine jak to każda mama (no może nie każda) chodzi z synkiem na spacerki (Krisem)

aż tu nagle w drodze trafił ją szlag (żarcik) nie no poród... no i co? do szpitala pojechała a dziecko odebrała babcia (tak serio to mi wyskoczyło że opiekunka? i teleportowało Krisa do domu )

Elton szybko przyjechał so szpitala z pracy. Urodził się chłopiec... Starali się o dziewczynkę. Shine jadła arbuzy. Wszystko wskazywało na dziewczynkę a tu masz ci los ale małego Lucasa (tak go nazwali) też pokochali

Pierwsze karmienie i już się rodzina zleciała popatrzeć na Lucasa

Dylanowi (brat Shine, syn Nadii) urodziła się dziewczynka Lynda

A tu mała Lynda z mamą (Krissy żona Dylana) urodziny Lyndy (tak wiem brzydkie to dziecko , później była jeszcze brzydsza więc dziadkowie dali jej na opercję plastyczną )

Dylan oczywiście twierdził że jego dziewczynka jest najpiękniejsza (typowy tatuś)

Krissy (żona Dylana) znów zaszła w ciąże gdyż pragneli mieć synka

A gdy wróciłam do głównego domu... Kris dorós,ł a mały Lucas miał urodzinki

Mały Lucas Newton (syn Shine i Eltona) (tak wiem to dziwne ale Elton przybrał nazwisko Shine po ślubie )

A tu rycerz Kris

Shine miała urodziny (dorosła)...
-Czego sobie tu życzyć? hmmm... może mniej niespodzianek w pampersach Lucasa?? Nee... Jeszcze jednego dziecka Tym razem RZĄDAM dziewczynki

Lucasa trzeba uczyć chodzić Shine (pani doktor) ciągle była w szpitalu więc miała mało czasu dla dzieci, na szczęście byli dziadki (Nadia i Kai)

Jak widać Kris był zżyty z babcią. To ona większość czasu z nim spędzała, gdy Shine i Elton pracowali by dzieci miały godne życie

Dziadek z Lucasem

Shine była zestresowana i zmęczona. Chciała być z dziećmi, a nie pracować w szpitalu i użerać się z pacjentami. Elton to rozumiał i służył jej masażem

Kris bawi się z Lucasem Kris tak bardzo chciał mieć rodzeństwo

Babcia jedzie z Lucasem na spacer przed powrotem mamy z pracy Lucas był tak podekscytowany że omało z wózka nie wylciał

Bonus:
Lucas przyleił się do kierownicy

c.d.n.
Już trochę nadrobiłam z tymi zdjęciami bo ciągle przybywają nowe A rodzinka już się sporo rozrosła
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem