Nie wiem jak to się stało, że mnie tu nie ma.

No ale nadrabiam straty:
Pewnego dnia do Sunset Valley zawitała młoda dziewczyna o imieniu Rachel. Nikt nic nie wiedział o jej przeszłości oprócz tego, że prawdopodobnie była sierotą. Miała trochę szczęścia ale była także leniwa. Uwielbiała przyrodę i była bardzo opiekuńcza. Miejscowi zaczęli ją uważać za przyjacielską.
Zaczęła szukać pracy i miłości. W końcu znalazła obydwie rzeczy dostając posadę jako dziennikarka i spotykając Cynka Swoorda. Jednak ich związek nie trwał długo, ponieważ mężczyzna zdradził ją z Madison Wan watson. Rachel dzięki pomocy swojej kumpeli Sary Hemlock (moja simka stworzona specjalnie na potrzebę histori) przestała się zamartwiać. W końcu poznała Christophera Steela. Od razu się sobie spodobali:
Wspólne patrzenie w gwiazdy:
Pocałunki:
Aż pewnego dnia Chris zaskoczył swoją wybrankę i oświadczył się jej:
Ona się zgodziła i zaczęli planować ceremonię ślubną. W końcu, pewnego ciepłego lipcowego dnia wzięli przepiękny ślub pośród kwiatów:
Po hucznym weselu wyjechali na podróż poślubną do Francji (niestety nie mam zdjęć). Po powrocie z podróży z Rachel zaczęło coś się dziać. Wymiotowała, bolał ją kręgosłup. Aż pewnego dnia okazało się, że jest w ciąży. Chris był bardzo tym ucieszony. Po paru dniach na świat przyszły bliźniaczki: Jane i Megan. Niestety Jane musiałam przyśpieszyć rozwój przez wadliwe ubranko do małego dziecka. Tutaj bawi się ''lalką" czyli WP:
Mała Megan jednak szybko dogoniła w wieku swoją starszą o 2 dni siostrę:
Rodzice postanowili się jednak przeprowadzić to trochę większego domu:
A tutaj Rachel uczy Megan mówić ( przed nowym domem

)
Wiem, że to jest baaardzo nudne. To tyle na dzisiaj więcej już wkrótce