Temat: Pakiety Store
View Single Post
stare 26.08.2011, 13:38   #51
Master of Disaster

Reputacja: 26
Domyślnie Odp: Magiczne Źródła 0d czwartku na TS3 Store + nowe screeny!

Eee, no, "zielono, wiejsko i magicznie" to by mnie jeszcze akurat zachęcało (bo sama mieszkam w Warszawie, jeszcze przy ruchliwej ulicy, może to dlatego). Tylko... co niby z tego. Twórcom nawet nie chciało się postarać i zrobić porządnego systemu kontaktów, że tak powiem. Nosz motyla noga, nie mówcie mi, że nie mają możliwości, jakoś przy SV mogli. I jeszcze żądać za to ponad 2000 SP? Riverview było przynajmniej darmowe (no, było takim bonusem dla tych, co kupili trójkę legalnie i ją zarejestrowali). I proszę, niech TFURCY nawet nie próbują się usprawiedliwiać tym, że niektórzy ich grę piracą, kryzysem, czymkolwiek. Nie widzę żadnego usprawiedliwienia. Tym bardziej, że jeśli kogoś stać na kupowanie SP, to zapewne nabył swoją kopię Sims 3/dodatków/akcesoriów LEGALNIE. Nawiasem mówiąc, w takiej sytuacji trudno się dziwić, że ludzie nie chcą wydawać swych ciężko zarobionych pieniędzy na coś, co nawet nie zostało porządnie dopracowane. Przepraszam za lekkie zboczenie z tematu... Po prostu jestem zbulwersowana takim podejściem.
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.