Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 26.08.2011, 19:24   #901
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Cieszę się, że Alia i Colin się pogodzili. Chociaż jakoś za gładko poszło .
poszło gładko, bo oni nie pożarli się tak bardzo, jak to w zwyczaju miała robić Mei, która od razu prała Marco po gębie i wyrzucała go z domu
Cytat:
Co do odbicia Marco też jakoś tak bezproblemowo... Do końca się zastanawiałam, czy Dante i Chris nie porwą go np. przed domem Mei.
tak miało być bezproblemowo... :>
Cytat:
Colin nieźle wygląda w nowej fryzurze, choć w starej też nie było mu źle . Czemu Juri nie zmienil uczesania ?
a bałam się, że ta fryzura się nie przyjmie
najpierw miała być dla Marco ale nie pasowała mu ani trochę, więc otrzymał ją Colin
i już Ci pisałam, że nową wersję Juriego zobaczysz w odcinku F4
Cytat:
Będę wspaniałomyślna, Maxa możesz zostawić przy życiu . W sumie nawet go trochę polubiłam, dość dawno temu .
no proszę! jeden Lambert może zostać przy życiu, czy może Dantego równiez oszczędzić?
Cytat:
Jeśli chodzi o Mei i Marco to ładna scena . Generalnie cały odcinek jakiś taki gładki .
przy scenie z Mei i Marco miałam się bardziej rozpisać, ale w ostateczności zostało jak zostało
a odcinek jak dla mnie za gładki, no ale to był trzeci jaki napisałam w ciągu tygodnia i pewnie dlatego taki efekt

Cytat:
Napisał muffindance Zobacz post
Jak moglas zmienic Colinowi fryz!? W tamtym bylo mu chyba lepiej XD Hmmm, jednak "ładnemu we wszystkim ładnie"
no właśnie, ładnemu we wszystkim ładnie

Cytat:
Napisał muffindance Zobacz post
nie namieszaj zbyt duzo. jednak musze dodac, ze chetnie zobacze jakas mega tragiczna smierc
no nie namieszam zbyt dużo, ale wystarczy na tyle, żeby niektórzy chcieli mnie zakopać w ogrodzie na żywca xD

a teraz, z okazji, że temat przekroczył 900(!!!)postów, coś wam zacytuję:
Cytat:
- Skończ te gierki, od dawna na mnie nie działają...
- Ach tak? - zapytał – Więc wytłumacz mi jedną rzecz – podszedł do biurka, po czym szarpnął szufladę tak mocno, że cała jej zawartość wysypała się na podłogę. Schylił się i spomiędzy sterty bibelotów, wyjął fotografię, którą podarował Mei dawno temu - Powiedz mi, co to jest? - zadał kolejne pytanie, powoli zbliżając się do dziewczyny.
- Zdjęcie... – odparła roztrzęsiona.
Uśmiechnął się, gdy usłyszał jej odpowiedź. Spuścił głowę i spojrzał na fotkę, nie przestając się podśmiechiwać. Jednak po kilku sekundach spoważniał, kierując swój groźny wzrok z powrotem na czarnowłosą.
- Bardzo śmieszne skarbie. A teraz skończ żartować i powiedz mi, dlaczego do tej pory trzymasz to zdjęcie? Podobno mnie znienawidziłaś, więc nie rozumiem, co ta fotografia robi u ciebie w szufladzie? - ruszył w jej kierunku powolnym krokiem, na co dziewczyna zareagowała odsunięciem się w tył – Tylko mi nie mów maleńka, że masz ją nadal, bo nie potrafisz tak po prostu jej wyrzucić – dodał – Nie uwierzę w żaden sztuczny sentyment.
- Proszę cię, odejdź... - czarnowłosa czuła jak ze strachu, łomocze jej serce.
- Ani mi się śni kochanie – uśmiechnął się do niej – Czekam na odpowiedź. I chcę ją usłyszeć teraz.
nie powiem z którego to odcinka, zdradzę tylko, że będzie baaardzo gorąco w części z której pochodzi ten cytat

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.