no to zaczynam xd
z zewnątrz - bryła jest lepsza niż tamta, ale te okna wyglądają dziwnie. ogrodu niby nie ma, ale jednak to co jest dobrze wygląda. podoba mi się ten ogródek przy wejściu. bryła mimo wszystko jest zbyt klocowata, a okien jest za dużo i są zbyt symetrycznie.
w środku - znowu ołtarzyk

to lustro w ogóle nie pasuje stylistycznie do domu, a jeszcze na dodatek te lampy.
jadalnia - ładna, nie ma się do czego przyczepić, ale znowu kuchnia razi po oczach z tym czerwonym. nie pasuje do spokojnego, jasnego koloru ścian.
salonik - jest już lepiej

byłoby prawie idealnie, gdyby nie ta podłoga, która się rzuca w oczy. za dużo tutaj trochę tych okien.
korytarz jest taki sobie. nie będę oceniać bo to w sumie nie pomieszczenie.
łazienka - jak w jakimś zamku. fajna nawet, ale nie podoba mi się ten kolor.
sypialnia - podobna do tej z poprzedniego domu, tylko inne kolory. te panele na ścianie są trochę dziwne, a kolory ponure. meble nie pasują kolorystycznie do ścian.
salonik na górze jest bardzo ładny, podoba mi się, ale dół był trochę mniej
'wytworny' i to wygląda tak jakby na górze mieszkała jakaś królowa, a na dole jej służąca.
to z lustrem to znowu jakiś ołtarzyk. nie wygląda to aż tak źle, tylko to ogrodzenie.
2 łazienka fajna, taka przytulna.
gabinet - taki sobie. nie lubię tej podłogi, ale gusta są różne

biurko nie pasuje kolorystyką do całego pomieszczenia.
sypialnia na górze - jest lepsza, niż ta na dole, ale jednak czegoś mi tu brakuje. może jakiegoś obrazu, sztalugi?
taras, ten duży fajny nawet, ale coś mi się nie podoba i nie wiem co xd
podsumowując: jest lepiej niż poprzednio, znacznie lepiej, ale musisz popracować nad rozmiarem chaty. daje
4,75/10, dałabym więcej, gdyby nie to, że dom jest taki rozjechany, pomieszczenia są za daleko i nie pasują do siebie. znowu jest chaotycznie, ale widzę poprawę.