Temat: Pod Stadionem
View Single Post
stare 28.08.2011, 10:51   #8
Séverine

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pod Stadionem

Pustki. Staraj się bardziej zapełniać pokoje.

Bryła - Nie jest jakaś zachwycająca ale zła też nie jest. Ogródek przy wejściu jest ładny.
Jadalnia - Nie no, ja go zabiję. Masz takie meble a w poprzednim domu tak namieszałeś? Za karę nad następnym domem masz siedzieć choćby i miesiąc, ma być ładnie
Kuchnia - Nie podobają mi się te szafki chociaż pasują do podłogi, za to już plus. Ściany nie pasują. To coś na ścianie to jest telewizor tak? Jeśli mam rację to mam pytanie. Po co ten stół jest tak daleko od niego? Pomysł jest fajny ale stół powinien stać w kuchni.
Salonik - Powinieneś odgrodzić (jeśli już musiałeś) np. pół-ścianką a nie takim płotkiem. Ogólnie dopasowanie kolorów i mebli jest ładne, podoba mi się.
Korytarz - Te kwiaty wystające ze ściany są dziwne. Obraz nie pasuje, pasowałby do ciemnego salonu albo sypialni. Ta lampka i kwiaty przy drzwiach nie wyglądają dobrze.
Łazienka - Bardzo mi się podoba. Wszystko jest takie dopasowane, jakbyś wszystkie pokoje tak zrobił to by było dobrze.
Sypialnia - Nie jest nie wiem jak przepięknie ale już widzę, że się poprawiasz.
Wnęka ze schodami - Jakoś to dziwnie wygląda. Znowu te kwiaty wystają ze ściany, to wygląda brzydko.
Salonik - Albo kanapa powinna też być brązowa albo te meble jaśniejsze. Ale ogólnie jest dobrze, poprawiasz się.
Miejsce do poprawienia się - Nie rozumiem, to się znajduje w sypialni czy gdzie? Bo taka komoda to powinna w sypialni być. Nie podoba mi się, że robisz oddzielne pokoje na takie byle co skoro mogłeś wsadzić to do zupełnie innego pokoju.
łazienka - Drewno w tej łazience do niczego nie pasuje. Podobnie jak ściany i ta roślinka.
Gabinet - Może być chociaż nie jest doskonały. Po co aż dwa komputery?
Sypialnia i taras - Już są lepsze niż wcześniej, taras mi się podoba.

Zrób mniejszy domek dla singla, ewentualnie dla pary, z sypialnią, salonem, kuchnio-jadalnią i łazienką, do tego mały ogródek. Żadnych pięter i innych takich. Czekam na następny dom.
Séverine jest offline