View Single Post
stare 28.08.2011, 19:49   #522
Czyniąca_Hałas

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Mam Pokolenia, Po Zmroku, WP i Karierę. Czwórka moich Simów z siedmioosobowej rodziny pjechała do Champs Les Sims. Weszłam tam w Drzewo genealogiczne, żeby sprawdzić czy wszystko w porządku. Mimo, że pojechała tam rodzina (matka, ojciec i dwie dorosłe córki) to na drzewie Simka była jedna i miała portret nieżywego Sima. W panice, że coś nie wyjdzie wróciłam do domu. Na całe szczęście załadował się w dość szybkim czasie. Odetchnęłam z ulgą, ale postanowiłam sprawdzić drzewo. I sytuacja była następująca: Marta i Juliusz byli narzeczonymi, choć w gruncie rzeczy byli małżeństwem. Nie mieli w ogóle drzewa. Z Agatką było to samo: dlatego, że nie ma męża na drzewie była sama. Julia jakimś cudem miała drzewo, choć nie znała swoich rodziców, siostry, ale na szczęście znała córki. Ci, którzy zostali mieli drzewa w porządku, z wyjątkiem Diany, córki Agatki. I teraz pytanie: czy jest jakiś mod, kod patch cokolwiek, żeby sprowadzić ich z Champs Les Sims bez ekranu ładowania? Bo wyszłam bez zapisywania gry. Niestety, przyjechali tam wczoraj. Albo czy jest jakiś mod na to, żeby zrobić drzewo genealogiczne?