View Single Post
stare 28.08.2011, 19:18   #7
nmin

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Co do małych zwierzaków, powiem tak - nawet, jeśli to będzie tak jak przeczuwam, czyli tylko łapie się zwierzaka, a w domu wpuszcza do terrarium/klatki, to i tak jestem w pełni usatysfakcjonowana, bo wyglądają na tym filmiku bardzo ładnie, poruszają się dość żywo, z każdego rodzaju jest po kilka gatunków. Mi to zdecydowanie wystarczy, będą świetnym urozmaiceniem.
Poza kotem i psem jest jeszcze koń, będzie nowe miasto, dużo obiektów dla zwierząt - ten dodatek zapowiada się pod każdym względem o wiele lepiej, niż ten z dwójki. Żeby tylko nie było zbyt wielu bugów, a będę zachwycona, bo nie nastawiałam się entuzjastycznie, żeby się nie zawieść, a tu każdy news przynosi nowe, pozytywne wiadomości

Coraz bardziej podobają mi się konie, jest do nich masa obiektów, pewnie dlatego, że to nowość w The Sims. Początkowo planowałam zrobić sobie po jednym zwierzaku z trzech rodzajów i potem zastanowić się, które hodować najpierw, ale teraz myślę, że zrobię rodzinę z jednym psem i jednym kotem, żeby je także poznać, ale poza nimi zrobię parę koni, klacz i ogiera, i na nich się skupię - nauka jazdy, budowa stajni, źrebięta...
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem