View Single Post
stare 30.08.2011, 11:21   #8
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Ok, jak sie okazalo przez moje "kochane" simsy 3 zwalila mi sie kolejna rodzina przez mase bledow...wiec postanowilam przetestowac gre - nowa rodzina bez kodow i bez nadmiernej ilosci rzeczy na parceli <slaby komputer - przez to gra mi sie czesto zawieszala i psula>. Kiedy zdobede nowy komputer bede mogla wykorzystac wiecej mozliwosci gry niz teraz <wiekszy domek, mebli, ogrodek itp>

Przedstawiam wam zwykla miejsca rodzinke Kenworth.

Daisy Kenworth, mloda dziewczyna po studiach lekarskich. Marzy o byciu slawnym chirurgiem w szpitalu Sunset Valley. Narzeczona James'a.

James Kenworth, przewodniczacy szkoly oraz kolka teatralnego na studiach, ambitny mlodzieniec, lubi pisac i ogladac dobre filmy. Marzy o by zostac slawnym rezyserem.

Na szczescie oboje dostali prace w Sunset w swoim "fachu". Wykupili mala dzialke w miescie i zbudowali skromny, maly domek. Ich pierwszy wspolny posilek na "swoim"

Czas na poranna toaletke przed praca.

Daisy uwielbiala lamiglowki, ogladanie gwiazd i odkrywanie planet - tutaj chyba zobaczyla cos co nie powinna ;p

Daisy lubila takze czytac poranna gazete, dzielac sie nowinkami z James'em.

Czas na rozrywke - bitwa na poduszki

W chwilach wolnych James pisal swoje wlasne ksiazki, by piac sie na szczyt. Oczywiscie trzeba od czegos zaczac ;]

Daisy znalazla ogromny meteoryt w miescie <zero katastrofy foch >, ktory byl wart po jej glebszej analizie ponad 38 tys. simdolarow ;D oj wzrosl budzet, wzrosl hehe

Niedlugo potem oboje zaczeli myslec o slubie i tak sie stalo. Wzieli maly cichy slub, gdyz nie bylo ich stac na przyjecie slubne.

BONUS:
Znalazlam ducha Mortimera Cwira O.o spacerek se robil hehe...
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem