Temat: znużone simy
View Single Post
stare 30.08.2011, 19:27   #306
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: znużone simy

Ania ma świetną bluzkę :> Nawet biżuterii jej nie trzeba
Jak na mój gust Ula mogłaby mieć ciemniejsze brwi. Te mi wyglądają na ten "szary" odcień blondu. A czerowne okulary wydają mi się zbyt wyraziste jak na jej twarz - czarne oprawki by się spisały
I masz wielkiego plusa z to, że obie Simki mają wygląd dobrany do wieku - przeglądając forumowe (amatorskie, no ale) zdjęcia często zwracałam uwagę na to, że przy zestawieniu "matka-córka" trudno było odróżnić jedną od drugiej. Mam to samo uczucie, gdy widzę Sima wystrojonego a'la dwudziestolatek w towarzystwie dzieci na etapie życia późniejszym niż małe dziecko. Trochę realizmu by się przydało! Sama lubię, gdy moje Simy wyglądem mają podkreślony wiek, stan majątku i osobowość
Przyczepię się jeszcze do tła prezentacji - za dużo wzorków jak na jeden strzał. Przykład? Przedostatnie zdjęcie.
I co do samej prezentacji - odstęp między każdym zdjęciem byłby mile widziany. Taka zlepka to nic dobrego, uwierz.
POZA TYM obie są GORGEUS! Wybacz angielski przymiotnik, ale ten najbardziej do nich pasuje
Dobra robota!
9,5/10

Daj mi znać jak opiszesz ich historię :>

@down: imo jakość jest dobra. Kocham jasne, wyraźne zdjęcia, na których kontrast był użyty w odpowiedniej dawce i kolory są ładnie dopasowane
Miło mi :>

Ostatnio edytowane przez Liv : 30.08.2011 - 19:49
Liv jest offline