kocham to fotostory, kocham te zdjęcia, kocham twoje pomysły

Błędów nie będę ci wytykać, bo ich nie zauważyłam, a nawet jeżeli są to zrobili to pewnie inni. Zacznę od tego, że
ten obrazek jest świetnie wykonany, a logo z tytułem tylko przyciąga do twojego FS.
Odcinek 1
Pierwszy rozdział, to pierwsze wrażenie, czyli z mojej strony są to piękne zdjęcia, nietuzinkowy pomysł, lekki tekst i oryginalne postaci. Od razu przypodobałam sobie Casey i miłość do niej powiększała się z odcinka na odcinek
Odcinek 2
Akcja się rozkręca i bohaterowie znajdują się w niecodziennej sytuacji... nieważne, kochaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Casey

Ona jest świetna i nie pozwalam ci w żaden sposób jej tknąć ;c Zdjęcia nadal świetne, tekst także - na sześć z plusem.
Odcinek 3
Nie spodziewałam się, że tą kobietą będzie matka Davea

Dzięki temu odcinkowi jeszcze bardziej kocham Casey

I rzuciło mi się w oczy, że na pierwszym zdjęciu głowa tej babki jest uniesiona (normalnie znajdowałaby się tam poduszka) i dziwnie to wygląda >D Ale wiem, że nie masz na to wpływu, więc nie ważne.
Odcinek 4
Tak myślałam, że nie będą chcieli zabrać jego matki, źli ludzie ;x Mimo tego co zrobiła Casey (jak łatwo zgadnąć) nadal ją kocham, jest taka ludzka
Czekam na dalszy ciąg.