View Single Post
stare 31.08.2011, 16:40   #808
Saheli019
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

A mi znowu gra zaczeła warjować Nie dośc,że Calineczka i Jamal jakoś dziwnie przedwczesnie zmarli, Jack zaciął się na plazy i trzebabyło go spisac na straty to jeszcze gdy wchodziłam do rodziny Leonidasa i Lidii wyłączał mi siępanel sterowania. Nie pomogły przeprowadzki,przestawianie domu itp. Musiałam rodzinkę usunąć

Została mi teraz Scarlet i Lucjusz (mam nadzieje,że na długo). Tak więc...Scarlet i Lucjusz dorobili się córeczki Belli:

Uwaga,Lucjusz atakuje pazurem

Nauka chodzenia

Bella chowa się przed swoją opiekunką,która chce jej wcisnąć jakąś zielona papke do jedzenia

Bella już jako dziecko szkolne.

Przytulasek z mamusią

Prezent urodzinowy od tatusia. Belli zamarzył sie skafander astronauty

Wspólny obiad. Lucjusz chyba ma juz dość miasta bo marzy o podróżach

Lucjusz zapragnął mieć syna,który przedłużyłby ród Malfojów. No i się doczekał. Scarlet urodziła synka (nie pamiętam imienia ale coś z Draco związane )

Bella bardzo kocha swojego małego braciszka.

Zabawa w "A ku ku"

Mały wygląda słodko jak spi

Nie wiem czy pamietacie jak pisałam,że Jamal zdradził Calineczkę z Dora Phan (jedną z miłości ze szkolnych lat). Dora urodziła wtedy córkę Jill. Scarlet poznała Dorę i Jill gdy była z synem na placu zabaw. Dzień pózniej została zaproszona do nich na impreze. Ta dziewczyna z którą tańczy scarlet to właśnie Jill( jest nastolatką)
  Odpowiedź z Cytatem