View Single Post
stare 31.08.2011, 19:27   #20
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims™ 3: Master Suite - nowy pakiet akcesoriów?

Ja jeszcze nie kupiłem żadnych akcesoriów bo to strata pieniędzy na maksa, aczkolwiek jak ktoś chce niech kupuje, mi jeszcze żadne się nie spodobały, które wyszły, w NA spodobały mi się jedynie akwarium i palenisko na screenach, no może Impreza w Plenerze była niezła meblowo. Szybka jazda to kompletny kicz a ostatni pakiet, Town Life to hmmm... cóż, ciekawe urozmaicenie, że dali budynki nowe, ale chyba żaden mi się nie spodobał oprócz szkoły. No a najgorszy chłam to wydanie Barnacle Bay i teraz Hidden Sprigns, nie pamiętam za ile jest Barnacle, ale Hidden to kosz równy 40 zł. Jakaś masakra, nie dosyć że brzydkie, nic nowego (te kilka obiektów i ubrań jest prawie niezauważalnych podczas grania") to jeszcze drogie. Niech zrobią miasto z prawdziwego zdarzenia, z nowymi budynkami i elementami otoczenia, niech się wzorują na jakimś mieście z reala i wtedy można pomyśleć nad ceną 40 zł (pomyśleć bo nie wiem czy nawet takie miasto byłoby tyle warte)

A dodam jeszcze, że te budynki w tych miastach wszystkie prawie wyglądają jak stodoły : P

Ostatnio edytowane przez Levkoni : 31.08.2011 - 19:37
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem