Cytat:
Napisał nmin
Za dużo ujawnili, no nie mogę  Jak wiecie dużo, to przynajmniej wiadomo, że dodatek będzie fajny i na zdrowy rozum, to wtedy entuzjazm powinien być większy. Ja tam nie lubię kupować kota w worku. Gdyby newsów było mało, to wciąż pisalibyście "na pewno i tak EA się nie postara, może nie będzie gryzoni, ptaków, drapaków, zabawek, kąpania psa w wannie, będzie mało cech, bla bla bla". Wiecie, że będą, a i tak źle. Tak, ja też uważam, że wiecznie ktoś na coś narzeka. Albo narzekanie, albo "nie mogę się doczekać, aaa!". Jedno i drugie nic nie wnosi do tematu.
Jeśli o mnie chodzi, mogę wiedzieć wszystko. Przynajmniej wiem, na co czekam, a i tak przyjemność z gry będzie MOJA WŁASNA.
|
my jesteśmy typowi Polacy
a tak serio, to ja od początku wolałam wiedzieć tylko podstawy czyli, czy będzie dużo cech, jakie będą zwierzaki itd. resztę chciałam poznać grając. ale jak już wiemy prawie wszystko to trudno. nie będzie tyle frajdy z odkrywania nowych rzeczy, a dodatek i tam bym kupiła, choćby był nie wiem jak beznadziejny. w końcu to zwierzaki...