No, no, ale masz częstotliwość

Bryła jest niezła, ale dach za wysoki

Ogródek może być tylko przy chodniku prowadzącym do głównych drzwi powinna być jakaś kora lub ziemia pod krzaczkami, tak jest w normalnym świecie

Taras nad garażem tez jest fajny, ale mógłby być czym zadaszony, parasolem, itp.
Poprawiłeś się, pomieszczenia są mniejsze (na reszcie!) Tylko co tu człowieku masz z budowaniem tych półscianek, w jednym projekcie - okey, ale w czterech to już nie zabardzo. W kuchni zamiast zwykłej tapety mogły być kafelki na ścianach, aby sciana nie zachlapała sie od tłuszczu itp

W kąciku telewizyjnym przy kuchni nie pasuje mi ten stoliczek ( jest w innym stylu i kolorze) oraz ta roślina która zasłania cały telewizor, w oknach mogłyby znaleźć się zasłony, żaluzje, lub to i to

Najlepiej wyszła ci sypialnia, bardzo przyjemne kolory i meble
Na ostanim zdjęciu razi mnie ta symetryka ustawionych doniczek i reflektory, to nie miejsce publiczne, mogłeś sobie odpuścić takie coś

Domek zdecydowanie lepszy ocenię 5/10

Cieszę się, że dążysz do tego, aby poprawić się w tej dziedzinie, na następny raz dodaj dom w innym stylu i z innymi meblami, jeśli potrzebujesz jakiś stron z meblami możesz do mnie napisać w profilu
pzdr.
Einarr