Cześć!
Mam taki dziwaczny problem, a mianowicie: mój sim nie może wziąć ślubu.
Postaram się wyjaśnić o co mi chodzi.
Otóż, jako że mój Jan był biedny, nie miał czasu na bieganie po mieście w poszukiwaniu swej ukochanej, toteż wykorzystałam opcję spędzania czasu z towarzyszami w pracy sima. Zaprzyjaźnił się bodajże z 3 simami z czego jedna to kobieta, niejaka Gala Ball (chyba tak to leciało).
Postanowiłam zrobić z nich parę, jednak po wieeelu randkach i wieelu interakcjach miłosnych mój sim wciąż nie miał opcji oświadczyn. Nawet wykorzystałam opcję kryzysu wieku średniego z punktów życia i zmieniłam jedną z jego cech na romantyka, jednak to nic nie dało...
Ja się pytam, co jest!
Jeszcze później chciałam zaprosić Galę na kolejną randkę, klikam na portret simki a tutaj, co! Okazuje się że jest ona w związku z jakimś kolesiem!! Jak to się stało?? Przecież od początku naszej znajomości Gala mówiła że jest singlem, a tutaj nagle spławia mojego sima i bierze ślub z innym? ;/
No ale nie poddałam się. Wysłałam sima do muzeum gdzie poznał jakąś inną simkę (nie pamiętam jak się nazywała), wydawała się całkiem przyjemna, więc postanowiłam związać ją z moim simem. Potem okazało się że i ona pracuje w tej samej knajpie co mój sim, więc miałam złe przeczucia. I słusznie! Mam identyczną sytuację co z Galą, nie mogę się oświadczyć ani nawet poprosić tej simki o chodzenie! Ludzie, mój sim niedługo zostanie emerytem a nawet żony ani dziecka nie ma...
Mam nadzieję że ktoś mi pomoże rozwiązać ten problem. Czyżby nie można było się wiązać z kolegami z pracy? Szczerze pisząc 1 raz mi się takie coś zdarza. Dość dawno temu grałam w simsy i nie miałam takiego problemu.
EDIT:
Problem rozwiązany, o dziwo w końcu udało mi się złączyć moją parkę simów.
Z tego wynika że nieźle trzeba się napracować żeby coś się ruszyło