View Single Post
stare 08.09.2011, 06:55   #11
Estella Sanchez

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Witam
To mój pierwszy post na forum Mam od niedawna Sims 3 i mam cel - grać wielopokoleniową rodziną,na jednym save jak długo się da...

Przedstawiaw Wam telenowelę - S jak Sanchez

Bohaterowie epizodu pierwszego- Marietta, Antonio i Alvaro (brat Antonia)

Marietta jest żoną Antonio, związek jest bardzo namiętny

Kiedy Marietta zachodzi w ciążę, Antonio zachowuje się jak ostatni dupek i przed samym porodem się rozwodzą. Mariecie pomaga Alvaro, który jest w niej mocno zakochany, ale nie okazuje uczuć bo ona jest żoną jego brata. Poza tym Alvaro jest stary i niezbyt atrakcyjny.

Jednakowoż Marietta zakochuje się w Alvaro mimo różnicy wieku.

Rodzi się mały Santiago , syn Marietty i Antonia

A zaraz potem Konstanty, syn Marietty i Alvara

Moje ulubione zdjęcie małego Konstantego

Antonio w tym czasie realizuje politykę "plemnik Antonia w każdym gospodarstwie domowym Dorabia się 10 dzieci ( kolejne w drodze)

Marietta i Alvaro postanawiają adoptować dziewczynkę, w domu pojawia się ciemnoskóra Cristal. Niestety Cristal ma autyzm i najchętniej spędza czas samotnie gryząc klocki :/

Wszystkie maluchy są w wieku pełzaka na raz ( proszę o nie zwracanie uwagi na dziwną głowę Cristal, wyrośnie )

Para decyduje się na jeszcze jedno dziecko, bardzo chcą jeszcze jedną dziewczynkę, dlatego Marietta wciąga arbuzy przez całą ciążę.

Estella Sanchez jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.