Bryła i otoczenie - Błagam, dlaczego zrobiłeś to na tej parceli? Nie podoba mi się miejsce w którym jest garaż. Poza tym bryła mi się nie bardzo podoba. No i dach w garażu jest dziwny. Poza tym jak już wspomniałam taki dom nie pasuje do otoczenia
Taras (garażu nie oceniam, nie ma po co) - Nic do siebie nie pasuje. Krzesła nie wiem skąd wziąłeś, czerwone lampki nie pasują, szachownicę z tego co wiem można od razu kupić białą a jak nie to zmienić kolor.
Salon - Obrazy i czerwone lampki nie pasują. Do każdego domu wciskasz te ciemne obrazy i najczęściej tam gdzie one nie pasują. No i stolik nie pasuje kolorystycznie. Te roślinki mi się nie podobają, one raczej pasują na zewnątrz, przed dom albo na taras.
Sypialnia - Oprócz tych roślinek to mi się podoba. No i ta lampka za wieżą mogłaby mieć trochę bardziej brązowy kolor.
Łazienka - Mogę ci zabronić robić eksperymenty? Nie no, jasne, rób ale nie takie pomieszanie z poplątaniem. Nic do siebie nie pasuje i ogólnie jest brzydko.
Kuchnia - Podłoga mi się nie podoba, meble w kuchni też nie. Układ szafek też mi nie przypadł do gustu.
Salono-jadalnia - O M G

To jest jadalnia? Jak już robisz takie szafki to powinny się one znajdować tam gdzie jest kuchnia a nie postawione obok w salonie. No i ta kanapa przed telewizorem. W realnym świecie żeby oglądać telewizję na kanapie która byłaby tak blisko głowę trzeba by było trzymać ciągle w górze.
Łazienka - Te rolety (?) powinny mieć albo inny, pasujący kolor albo powinny być inne. Ogólnie nawet ładna. No oczywiście oprócz tego zielonego obrazu.
Pralnia - Zwyczajna, co tu oceniać. Kolor nie pasuje, lampki i te kwiaty.
Sypialnia na dole - Nie rozumiem dlaczego jeśli robisz kwiat po jednej stronie to musisz go też zrobić po drugiej. To naprawdę nie wygląda dobrze a w tym pokoju tak właśnie jest. Podłoga nie pasuje.
Podsumowując.
Jest już lepiej ale wciąż nie jest to piękne. No i przestałeś robić w końcu te pół-ścianki. W każdym bądź razie poprawiasz się ale wciąż popełniasz błędy.
Moja ocena to 5,5/10