Kolejne odcinki "S jak Sanchez"
Antonio żeni się z tandetną i głupią Bunny, rodzi im się syn o cechach artysta i perfekcjonista ( jakim cudem z dwóch tak nieciekawych typków urodziła się taka jednostka..)
Dzieci powoli dorastają:
Santiago jako dziecko( tylko takie zdjęcie mam)
Jako Nastolatek (z jedną z trojaczków)
Jako młody dorosły:
Dalszych losów Santiago nie zdradzę, gdyż wybrałam go do dalszej gry
Cristal:
Jako dziecko i nastolatka była gruba. Na zdjęciu z Alvaro - już emerytem.
Sporo ćwiczyła i nagle się okazało, że jest śliczna:
Przypomina, że Cristal jest adoptowana, więc zupełnie nie miałam na nią wpływu.
Kiedy przemieniła się w dorosłą, znowu była gruba
Na szczęście miała dużo punktów sportu, więc szybko zgubiła dodatkowe kilogramy. Wyszła za mąż za sima z miasta, który był opiekunem młodszych sióstr ( Andrew )
Mieszkają w SunsetValley, spodziewają się pierwszego dziecka.
Trojaczki : Hope, Lara i Kamelia
Różnią się od siebie tylko kolorem skóry, Hope była jako toddler kompletnie łysa

Tu na zdjęciu jedna z nich z tatą ( chyba Lara)
Trzy gwiazdy jako uczennice
I Lara jako nastolatka (uważam , że jest piękna)
System stworzył je fantastycznie, nawet nie zmieniałam jej ubrania i fryzury po przemianie.
Na koniec i na deser:
Konstanty- Sim z poczuciem humoru, charyzmatyczny, szalenie sympatyczny:
Jako dziecko:
Nastolatek - na zdjęciu ze swoją pierwszą i jedyną miłością - Leonią.
Młody dorosły ( włosy po tatusiu)
Historia miłości Konstantego i Leonii jest urocza. Leonia była od Konstantego młodsza, wiec on wcześniej został dorosłym. Leonia miała kiepską sytuację rodzinną - cisnęła się w małym domku z prymitywna matką i trzema siostrami. Sama była bardzo wrażliwa i mądra, nie mogła się doczekać matury, żeby być z ukochanym Konstantym.
On ją zwyczajnie wykradł z domu

Zamieszkali razem na obrzeżach miasta, żeby matka ich nie odnalazła i nie chciała od Kostka pieniędzy. On ją ganiał do szkoły i zadbał, żeby miała dobre oceny. Mimo iż był niewiele starszy szkołą się zgodziła, żeby był jej opiekunem. Wyszło trochę pedofilsko :/
Leonia wreszcie zdała maturę i nic nie stało na przeszkodzie ich miłości
Dziewczę postanowiło zmienić image, poszło do fryzjera i trenowało zaciekle całe dnie, żeby zrzucić parę kilo, okulary zmieniła na soczewki. Kostek też poszedł do fryzjera. efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania (metamorfoza bez kodów zupełnie)
Zaręczyny
Obecnie mieszkają w Sunset, spodziewają sie pierwszego dziecka. Ciekawe jakie będzie.
Muszę wam wyznać, że uwielbiam tą losowość i samodzielny postęp gry.
W następnym odcinku losy Santiago, myślę, że będzie pogrzeb Alvaro